Šlo o můj notebook, který se porouchal, (černá obrazovka) a hrozila ztráta dat. IT pracovník jmenované služby se nejprve pokusil o opravu přes vzdálené připojení a když se nepovedlo, musela jsem notebook zabalit a přes Zásilkovnu poslat do ústředí EON v Brně. Vše ale bylo hrazené z onoho pojištění, obdržela jsem kód k odeslání zdarma a znovu si jej v Zásilkovně vyzvedla opravený. Trochu vázla komunikace a vyřizování, služba zřejmě ještě není tak zaběhnutá. Myslím, že služba je výhodná zvlášť pro velkou rodinu s mnoha spotřebiči v domácnosti.
Mám zkušenost s touto službou. Nedávno se nám porouchala lednice, těsně dva měsíce po záruce. Naštěstí mě oslovila zaměstnankyně z E.ON ohledně kontroly údajů, při kterých mi tuto službu nabídla. Službu jsem aktivovala, hlavně z toho důvodu oprav domácích spotřebičů. Myslím si, že v životě vyhazujeme peníze za méně potřebné věci. Zpět ale k mé zkušenosti. Ihned jsem zavolala na technickou linku, kde byli velice ochotní a hnedle druhý den volali, že sehnali opraváře, který lednici prohlédl a zjistil závadu, zajistil náhradní díl a za další dva dny vyměnil a opravil. Neplatila jsem nic, protože oprava včetně dopravy byla v hodnotě 5ti tisíc korun a nějaké drobné. Jsem nadmíru spokojena, peníze které jsem zaplatila za službu, se mi hned mnohonásobně vrátily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.