Nejste přihlášen/a.
0x
Šlo o můj notebook, který se porouchal, (černá obrazovka) a hrozila ztráta dat. IT pracovník jmenované služby se nejprve pokusil o opravu přes vzdálené připojení a když se nepovedlo, musela jsem notebook zabalit a přes Zásilkovnu poslat do ústředí EON v Brně. Vše ale bylo hrazené z onoho pojištění, obdržela jsem kód k odeslání zdarma a znovu si jej v Zásilkovně vyzvedla opravený. Trochu vázla komunikace a vyřizování, služba zřejmě ještě není tak zaběhnutá. Myslím, že služba je výhodná zvlášť pro velkou rodinu s mnoha spotřebiči v domácnosti.
0x
0x
Možná má trochu vyšší spotřebu než dnešní typy, ale kolik takových už bysme mezitím vystřídali
Ale jo, taky jsem už před lety někomu "řídící jednotku" z lednice opravoval, šlo myslím o výměnu kondiku za pětikorunu ve zdroji, obvyklý to tříletý kurvitko většiny současných spotřebičů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.