Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EON Pomocník

Od: charlesr® odpovědí: 7 změna:

Máte někdo zkušenost se službou od EONu - Pomocník?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tazatel
hodnocení

1x

Ano, mám ...nedoporučuji!
Při sjednání naslibují hory doly a pak když něco potřebujete, tak řeknou, že se to na TO nevztahuje...

S čím jste měl problém?

kristina
hodnocení

0x

Ano, mám zkušenost dobrou, vzhledem k tomu, že moc PC nerozumím a nechce se mi otravovat známé, je to dobrá věc.

hodnocení

Děkuji moc :) A můžete mi trochu popsat s čím a jak Vám pomohli? Platila jste za to něco kromě toho paušálu?

kristina
hodnocení

0x

Šlo o můj notebook, který se porouchal, (černá obrazovka) a hrozila ztráta dat. IT pracovník jmenované služby se nejprve pokusil o opravu přes vzdálené připojení a když se nepovedlo, musela jsem notebook zabalit a přes Zásilkovnu poslat do ústředí EON v Brně. Vše ale bylo hrazené z onoho pojištění, obdržela jsem kód k odeslání zdarma a znovu si jej v Zásilkovně vyzvedla opravený. Trochu vázla komunikace a vyřizování, služba zřejmě ještě není tak zaběhnutá. Myslím, že služba je výhodná zvlášť pro velkou rodinu s mnoha spotřebiči v domácnosti.

hana*
hodnocení

0x
Mám zkušenost s touto službou. Nedávno se nám porouchala lednice, těsně dva měsíce po záruce. Naštěstí mě oslovila zaměstnankyně z E.ON ohledně kontroly údajů, při kterých mi tuto službu nabídla. Službu jsem aktivovala, hlavně z toho důvodu oprav domácích spotřebičů. Myslím si, že v životě vyhazujeme peníze za méně potřebné věci. Zpět ale k mé zkušenosti. Ihned jsem zavolala na technickou linku, kde byli velice ochotní a hnedle druhý den volali, že sehnali opraváře, který lednici prohlédl a zjistil závadu, zajistil náhradní díl a za další dva dny vyměnil a opravil. Neplatila jsem nic, protože oprava včetně dopravy byla v hodnotě 5ti tisíc korun a nějaké drobné. Jsem nadmíru spokojena, peníze které jsem zaplatila za službu, se mi hned mnohonásobně vrátily.
hodnocení

To zní až neuvěřitelně ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]