Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem.
Mám zvláštní problém se sprchovým koutem. V poslední době (asi 2 měsíce), když pustím vodu ve sprchovém koutu z horní ružice, vyřine se z ní zápach skažených vajec. Je to jen chvilka ale stačí to k zasmrazení celé koupelny. Přitom když se pustí voda z hadicové sprchny nebo z masážních trysek nic cítit není. Podotýkám, že zápach nejde ze sifonu. Už jsem vyměnil ružici, překontroloval těsnění ale na nic co by to způsobovalo jsem nepřišel. Už jsem z toho zoufalý. Poradíte někdo nebo máte stejný problém?
No a co kdybyste zkusil vyměnit místo té růžice, raději tu sprchovou hadici. Něco může být usazeného v ní.
Mslm, žo to jsou dvě různé věci. Netuším, co tazatel má, jestli ten šílený sprchový box z plastu anebo nějaký sprchový sloup, ale problém asi bude mezi přepínačem vody do ruční sprchy, možná trysek, horní sprchy a tou horní růžicí. Jestli to je ten rakouský box, nedivil bych se ničemu. Tam používají tak zběsilé hadice, že nevydrží ani náš tlak, ani teplotu. Třeba ta hadice hnije...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.