Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem.![]()
Mám zvláštní problém se sprchovým koutem. V poslední době (asi 2 měsíce), když pustím vodu ve sprchovém koutu z horní ružice, vyřine se z ní zápach skažených vajec. Je to jen chvilka ale stačí to k zasmrazení celé koupelny. Přitom když se pustí voda z hadicové sprchny nebo z masážních trysek nic cítit není. Podotýkám, že zápach nejde ze sifonu. Už jsem vyměnil ružici, překontroloval těsnění ale na nic co by to způsobovalo jsem nepřišel. Už jsem z toho zoufalý. Poradíte někdo nebo máte stejný problém?
No a co kdybyste zkusil vyměnit místo té růžice, raději tu sprchovou hadici. Něco může být usazeného v ní.
Mslm, žo to jsou dvě různé věci. Netuším, co tazatel má, jestli ten šílený sprchový box z plastu anebo nějaký sprchový sloup, ale problém asi bude mezi přepínačem vody do ruční sprchy, možná trysek, horní sprchy a tou horní růžicí. Jestli to je ten rakouský box, nedivil bych se ničemu. Tam používají tak zběsilé hadice, že nevydrží ani náš tlak, ani teplotu. Třeba ta hadice hnije...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.