Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit zaluzie

Od: ndjdkf odpovědí: 8 změna:
Dobry den, poradite mi jak se jmenuje tato soucastka, ten mechanismus nahore. Potrebovala bych ho vymenit, jestli to jde. Rozbilo se to, urazil se kousek plastu a uz to na tom okne poradne nedrzi. Na internetu jsem to hledala, ale nikde nenasla. Dekuji za kazdou radu.
Jak opravit zaluzie

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
spravaoken.cz/...
Tady jsou nákresy s názvy dílů. Objednat se to pak dá podle ceny i jinde. Obchodů co se díly k žaluziím
zabývají je na netu dost.

hodnocení

0x

Ono existuje několik typů žaluzií.

Taky jsem pátral co mám za typ, až jsem našel firmu žaluzie servis a poslal jim fotografii a ti mi odpověděli co mám za typ.

V několika obchodech v našem městě kde prodávají náhradní díly dle jednoho dílu to nedokázali poznat - ti to dle fotografie poznali.

Oprava jedioně výměnou vadného dílu ale musíte vědět co máte za typ.

Existují isoline, ale já mám Euro Style ale co máte Vy to nevím.

napřed musíte vědět co máte za typ žaluziíí a pak můžete shánět náhradní díly.

16.02.22 23:29

Eco

hodnocení

0x

Mám za to, že to je tak starý typ, že ty náhradní díly jednoduše neseženete.

tak se to ještě vyrábí je to

ISOLINE ECO: Ovládání TYP2 - šnek + bovden

...tedy bez záruky, vy máte pravděpodobně starší profil

hodnocení

0x

Měli jsme tyto žaluzie mnoho let. Ale to mytí bylo hrůza a každou chvili něco upadlo, či se přetrhl řetízek. Postupně jsme vyměnili v celém domě za rolety - noc a den a jsem velmi spokojená.

hodnocení

0x

U tohoto dílu je opravdu těžké poznat o co konkrétně jde. Buď nakoupit všechny možnosti a zkoušet, nebo se na to celé vykašlat a koupit novou žaluzii. Ono také výměna tohoto dílu není jen tak, pozor ať se nepořežete, je to tam ostré.
Někdo tu psal o výměně za rolety den a noc, tam si dejte pozor na zvolenou látku, obecně se přes ty rolety špatně kouká ven. Přes žaluzie vidíte hezky. Žaluzie jsou lepší ochrana proti horku, atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]