Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tekoucí pračka

Od: adamkuldan odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, dnes při ždímání mi pračka začala dělat hlasitý bouchání. Bouchací hlasitej zvuk ta pračka nedělala při záběru motoru ale přesně v moment kdy motor přestal zabírat a nechal buben točit na ,,volnoběh”. Takhle to dělalo střídavě asi 20-30 vteřin než jsem k pračce došel a vypnul jsem ji. Po chvíli jsem pračku znova pustil a hned jak začala napouštět tak pod pračkou z levé strany začala téct voda proudem. Přívodní hadice je naprosto v pořádku, začalo to téct opravdu zespod pračky a velmi silným proudem(bylo doslova slyšet jako by jste hadící stříkali přímo na dlaždičky).
Máte někdo podobné zkušenosti? Popřípadě nějaké typy čím by to mohlo byt? Děkuji za případné odpovědi.
doplněno 16.02.22 17:27: Jen doplňuji typ pračky: Whirlpool model FWSG61283BV EE

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mohlo být jen špatně vyvážené prádlo (například pokud tam bylo málo velkých kusů) a následným prudším pohybem něco vypadlo nebo se ulomilo.

Je potřeba zezadu rozebrat a podívat se, odkud to teče.

hodnocení

0x
Je to rozbitý.
Může to být čímkoliv. Na tu stříkací vodu většinou stačí pračku položit na bok a podívat se zespodu kde je díra.

111®
hodnocení

0x

otevřít shora a kouknout na přívod do bubnu za el.ventilem...a pak se kouknout na tlumiče, asi nebudou nic moc..

asa
hodnocení

0x

Pračku máš v háji, jen není v zeleném, ale rezavim. Odnes ji do kovošrotu a kup jinou. Nejspíš urvaná hadice dole. Nemá smysl spravovat. *bum*

hodnocení

0x

Mohol,sa utrhnúť tlmič alebo bubon a roztrhlo to pravdepodobne prívodnú hadicu od ventilu do bubna.

anoano
hodnocení

0x

... utržený/ vytržený tlumič/ pružina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]