Dobrý den, dnes při ždímání mi pračka začala dělat hlasitý bouchání. Bouchací hlasitej zvuk ta pračka nedělala při záběru motoru ale přesně v moment kdy motor přestal zabírat a nechal buben točit na ,,volnoběh”. Takhle to dělalo střídavě asi 20-30 vteřin než jsem k pračce došel a vypnul jsem ji. Po chvíli jsem pračku znova pustil a hned jak začala napouštět tak pod pračkou z levé strany začala téct voda proudem. Přívodní hadice je naprosto v pořádku, začalo to téct opravdu zespod pračky a velmi silným proudem(bylo doslova slyšet jako by jste hadící stříkali přímo na dlaždičky). Máte někdo podobné zkušenosti? Popřípadě nějaké typy čím by to mohlo byt? Děkuji za případné odpovědi. doplněno 16.02.22 17:27: Jen doplňuji typ pračky: Whirlpool model FWSG61283BV EE
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.