Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Mám pračku Beko, už druhou v řadě. Ta první vždy ukazovala přesný čas praní i když jsem dala zrychlený praní, další máchání atd. Tato nová ukazuje špatně. V 11.00 jsem nastavila program na zrychlené praní. 1,5 hodiny. Je 13.00 a ještě není dopráno. Ve 12.20 mi to ukazovalo ještě 20 minut, takže už v té době to bylo posunutý. Studovala jsem návod a na nic nepřišla. Nemáte to taky tak někdo? Napadlo mne, že třeba nepočítá máchání, ale je mi to záhadou. Děkuji.
Dnešní pračky jsou chytré a přizpůsobují praní konkrétní náplni, množství, typ atp. Čas potřebný pro dokončení je tedy teoretický a dosažitelný za jistých, někdy i optimálních podmínek. Je to kvůli štítkové spotřebě. Sušičky jakbysmet.
Aha, to množství prádla mne nenapadlo. Mám pračku na 6 kg a byla v ní jen tenká mikina a 5 kalhotky. Byly to nový věci a na tu mikinu jsem se moc těšila, takže jsem ji musela hned vyprat. Zkusím to ohlídat až tam fakt bude plno. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.