Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje seznam špatných stavebních firem?

Od: zuzana* odpovědí: 3 změna:
Prosím, nevíte, jestli je na netu nějaký seznam špatně pracujících stavebních firem? Založený třeba postiženými zákazníky. Firma, kterou jsme najali a renovuje nám byt už 7 měsíců je strašná. Dověděli jsme se, že majitel shání pracovníky na inzerát, kvalita odvedené práce je katastrofální. Smlouvu máme údajně dobrou, ale bojím se ji zrušit, že opět nalítneme na šlendrián. Měla jsem dojem, že něco takového bylo, ale nemohu to najít. Děkuji za případnou odpověď . Zu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hawatt*
hodnocení

0x
podle mého názoru ne a ani bych to nedoporučoval - mohli by Vás vláčet po soudech pro pomluvu
zuzana*
hodnocení

Tak pomluva by to určitě nebyla.:))dodavatel neplní smlouvu ale nemáme odvahu se soudit. Je seznam dlužníků, někde jsem viděla odkazy ve smyslu: firma ta a ta je nespolehlivá...četla jsem to o realitce. Ale je to už asi 10 let. No nic, díky, ještě aby mě někdo vláčel po soudech,to by mě tak chybělo:) Ale klidně bych takový informační server o kvalitě stavebních firem založila.

gopal
hodnocení

0x
Kouknete a napiste na spotrebitele.info/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]