Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budu rekonstruovat střechu(jedná se o 405m2) a nemohu se rozhodnout mezi
KM Betou hodonkou briliant nebo MEditeran Danubia. Km Beta má asi lepší jméno, ale
Mediteran jen na zákl. tašce a krycí fólii vychází o 25.000,- Kč méně. Nevím zda se vyplatí ušetřit
nebo zda ty peníze navíc za to stojí. Děkuji moc za radu. S.
Mediteran ma bracha a soused a oba jsou i zpetne spokojeni. Nemohu srovnavat s KM Betou, ale oproti Bramacu je Mediteran trosku mekci. (Jde lepe rezat dia-kotoucem). Ale jinak je z meho pohledu kvalitni. Ja bych bral ten Mediteran.
Ma nekdo dalsi reference?
Nu to ti nezávidim,řešil jsem problem krytiny před rokem a do dneška mi bolí za krkem jak jsem pořád očumoval střechy nakonec jsem dal tondach,ale u tak velký strechy se z ceny p... V každým případě jukni na www.ministavebniny.cz já dam ušetřil 5 Kč na tašce než mi nabídnul nejlevnější pokrývač. A myslim že u tohohle množství je o nějakej ten drobák ještě ukecáš - nechaji se
pepo, moje otázka je čistě zvědavost. jak jste řešil s minist... vrácení palet, poškozených tašek a vrácení nepotřebných tašek?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.