Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jaké maso na vepřový vývar?

Od: luky* odpovědí: 2 změna:
Jaké maso na vepřový vývar je podle vás nejlepší? Chci dělat dlouho tažený klidně 10 to je jedno. Za odpověď díky

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

iv®
hodnocení

0x
avatar iv
Dělám z žeber, ale u vepřového mi přijde zbytečné tak dlouhé vaření. Když chci silný vepřový táhnu 6-7 hodin, u hovězího kde použiji žebra, morkovou, kost, ohanku tam klidně i déle,treba den dva, z toho se dá udělat i demi glasse.

 

hodnocení

0x

Je to podobné jako u hovězího, nějaké ty kosti, žebra, ořez, nebo s tím vším ovařit i koleno, to je pak extra silný vývar.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]