Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úchyty na otevírání ledničky

Od: bilakava odpovědí: 4 změna:

Prosím, nevěděl by někdo kde a zda vůbce, se dají sehnat ulomené úchyty na otevírání ledničky?

Děkuji za Vaše odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Já jsem vyměňoval držátka několikrát.Jako zdroj jsem využíval návštěvu ve sběrném dvoře města.Dnes je možnost i u prodejců tohoto sortimentu,protože lidi tam nepotřebné stroje vracejí.Použít se dají jakékoliv držátka,je to jen otázka převrtání direk a použití samořezného vrutu do plastu.

JABRAKA

pt®

Ještě u staré ledničky se nám to také stalo. Udělali jsme si úchytky z kůže. Pokud máte starou aktovku, můžete zkusit. Dělali jsme to kvůli dětem, abychom plastové úchytky nemuseli stále měnit. Byly pevné a vydržely, i když lednička dosloužila. To je jen takový nápad. PT /stařenka/

kytka*
hodnocení

2x

určitě pokud byste zašel /a/ do opravny tak vám požadovaný kus prodají. Nám se rozbila police na dvířkách a také jsem ji tam koupila./Pokud jste tedy nechtěli něco podoma vyrobitelného./

slonbonjohn*
hodnocení

0x

U výrobce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]