Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SIPO převod televizního poplatku trvalý příkaz k úhradě

Od: alca66* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

nevíte náhodou někdo odkaz na SIPO kde moho provést převod televizního poplatku na trvalý příkaz? U rozhlasu jsem to našla ale u televize ne a ne. Už u toho sedím 2 hodiny.

Moc děkuji Alča66

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sice moc nerozím vašemu dotazu, chcete zrušit Sipo? Já jsem asi před dvěma roky zavolala rozhlas i televizi , aby mi dali podklady k trvalému příkazu, že chci Sipo zrušit. Všechno mi poslali mailem a podařilo se.

karel556*
Nechce zrušit Sipo, ptá se jak převést
placeni tv poplatků na Sipo.

kenav
hodnocení

2x

Na webu čT si vytvoříte Můj účet a v něm to provedete.

hodnocení

0x

Web je dočasně nedostupný, ale mělo by to být zde: poplatky.ceskatelevize.cz/...

Nicméně pokud rušíte SIPO, stejně budete muset na poštu, říct, že chcete zrušit SIPO a pracovnice na přepážce to bude muset zrušit ještě jednou. Neptejte se mě proč, ale bez toho SIPO zrušit nejde.

Řešil jsem to před měsícem a i když jsem si online zařídil převody všech poplatků (TV, rozhlas, plyn, elektřina, voda) ze SIPO na platbu z účtu, stejně když jsem přišel na poštu, že chci zrušit SIPO, musel jsem podepsat papír žádosti o zrušení placení TV a rozhlasu přes SIPO.

A už víme i proč jim web nejede... novinky.cz/...

To je zajímavý co tu píšete. Já jsem zrušila Sipo z domova v internetovém bankovnictví poté, co jsem si zadala trvalé příkazy na platby za rozhlas a televizi. Na poštu jsem rozhodně nemusela.

To by mne zajímalo jak přes bankovnictví zrušíte službu někoho jiného? *nevi* Možná snad, že jste měla povolené inkaso.

Já jsem online změnil všechny platby ze SIPA na příkaz k úhradě a pak jsem šel na poštu, že chci zrušit SIPO jako takové, jalikož jsem nechtěl dostávat do schránky lístky, kde by sice byla 0 za platby dodavatelům, ale poplatek poště za to, že mi ho hodí do schránky.

Ano, měla jsem povolené inkaso.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]