Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vhodnou vazelínu na panty?

Od: jamess odpovědí: 11 změna:
Skladná, levná, aby se dala sehnat (tesco alza obi mall) a byla v tubě vytlačitelná zobáčkem nahoru do pantů, kování oken…
Dnes jsem to sháněl a nedá se sehnat ;-((
wdčko teče a vyplachuje, to se nehodí…
Ps: Tlačit do stříkačky červenou nehodlám, prostě aby to bylo dostupný…
Pps: třeba Sheron bílá vazelina 400ml mají v katalogu OBI za 149,- Ale vůbec to nemají na krámech, a nevím jestli to má ten zobáček rád si to z toho nějak vytlačit? Chtěl jsem to objednat na mal cz, Ale doprava vyjde tak jen majlant a nevím zda to bude vyhovovat, zejm baleni…

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jak chcete donutit vazelinu,aby natekla do pantů? Kápněte klasicky olej např. na jízdní kola za 41 Kč!

Jakou vhodnou vazelínu na panty?
jamess
hodnocení

Samozřejmě že ty dveře sundám z pantů… tak nějak vytlačit aby to tam prostě bylo trvale :) Ta vazelína tam snad musí vydržet několik let ne? To byste si nevěřil, jak ti nájemníci zdevastují, ne namažou nic
Jinak výrobci kování Mako výslovně zakazuje k používání silikonový olej, protože to je řídký a vyteče to, nedoporučuje používání technické vazelíny.

když ty dveře tedy samozřejmě sundáte z pantů, tak nepotřebujete tlačit vazelínu vzhůru. Stačí dveře pro namazání pantů otočit a vazelína poteče dolů ;)

hodnocení

0x

Zastavte se v prodejně kol, v servisu s prodejem, bývá tam toho hodně

doplněno 03.02.22 00:43:

Větší množství? A co toto, sice tvar tuby jiný, ale...používám sice od jiné firmy, ale taky "modré"

jamess
hodnocení

Dik
Na kole jsem taky koukal, na řetěz to asi bude super kastrol

youtu.be/... I když to je teda na motorky,
…….
Ale na to co potřebuju já, potřebuju toho hodně, aby to bylo i levný, z toho vašeho odkazu to je drahý jako kráva
Já bych chtěl fakt něco hodně základního levnýho a v nějakým ohledně balení dostupný v podstatě běžný sítí, jestli teda něco existuje, a nebo shánět nějaký speciální obal, a do toho si fakt nakydat červenou vazelínu?
Já myslím že do pantů a na kování oken, nepotřebuju nic světobornýho, ale spíše skladýho, Mít to u sebe, aby se mi to ale někde nevygéclo.
….
Jako 5ml za 27 korun no tvl…

hodnocení

0x

Kup si tohle v autokelly a už nikdy nemusíš panty mazat.

Je to vysokoteplotní a odolá vazelína do plovoucích čepů brzd. Nevysychá a v pantech dveří s námahou 00 prd už vůbec ne. :-

autokelly.cz/...

jamess
Diky ale 35 ml za 122 Kc? Brr

jamess
hodnocení

0x
Řešení (za rozumný prachy) je: WD 40 bily od 140,- ale v OBI a jinde za 299,-
oleje-vazeliny-cistice.he/...
Jenze tohle WDcko skoro nikde nevedou neznaji…
Ja nakonec koupil COYOTE asi uplne to same dle slozeni i obsah i obal
oleje-vazeliny-cistice.he/... od 99,-
(V mistnim kramu za 165,-)
Dela to presne co potrebuji. Ma to jak sprej tak i trubicku.
Pisou tam 400 ml tak snad je v tom vic maziva (i vcetne toho co se odpari) nez v tech mini ampulkach 35ml v podobnych cenach…

mnd®
hodnocení

0x

Tak si kupte vodní vazelínu.250g za 75,-Kč.Např.Mogul A4.Ale jinak plastických maziv do stovky je hafo.Zadejte si plastická maziva a srovnávejte cenu a ml.Zjistíte,že je to vlastně jedno.Osobně používám vazelinu na podvozky drážních vozidel ( a ta něco vydrží ),ale tuhle možnost asi nemáte.Třináct let jsem už panty nemazal.Nemáte ty panty,kování.. špatně usazené?

Ještě je dobrá vazelína na točny návěsů kamionů. Taky odolná.

asd1
hodnocení

0x

Nejlíp grafitka nebo molyka, piksla za 60,- a mázneš to tam prstem.. V jakýkoliv autodílně vyškemráš, klidně ti to nabere do tý stříkačky aby ses neumazal...

Maziva v cyklokrámech - to "výrobce" koupí barel běžný vazelíny kilo za 50,- přebalí do 100g tubiček a prodává jednu za svě stovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]