Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký lustr?

Od: hankas® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, poradíte jaký lustr by se lépe hodil k tomuto nábytku?

Ten první lustr má 4 žárovky.

Děkuji

Jaký lustr?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Hlasuji pro ten vlevo, počítám že bude osvětlovat víc prostoru.

hodnocení

Děkuji. To určitě bude,ale já v obýváku zrovna moc nesvítím,ale budu zateplovat strop, tak bych chtěla dát i nový lustr.;)

hodnocení

3x

Lustry se nevybírají v prvé řadě podle toho, jestli se hodí k nábytku nebo ne. Takže nejprve je potřeba znát vaše požadavky, protože tyto bludičky jsou spíše dekorace než osvětlení . Dále je třeba vědět, jaké jiné zdroje osvětlení v bytě jsou , jestli je to osvětlení celkové. nebo jen nějaké intimní a pod. Je třeba si uvědomit, že úzký pruh světla nic pořádně neosvětlí.

Váš dotaz mi připadá jako dotaz blondýnky na to, jaké lodičky by se hodily k novému vozu *smich*

hodnocení

2x

Hodí se oba dva.
Mně se ale více líbí ten vlevo, i přesto, že to není můj styl ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]