Nejste přihlášen/a.
5x
To pojišťujete i zahradu?Ten mobilhaim je tam oficiálně?
Myslím si,že pojišťovna vymýšlí blbosti.
Zkuste jinou pojišťovnu a zahradu vynechte.
Psal jsem rozdělit,tedy pokuď je v celku s vaším pozemkem pod domem...neznáme přesně vaši situaci a křišťálivá koule je bohužel zamlžená...
A pojišťovně musíte vysvětlit,že zahradu pojišťovat nechcete...
Mimo téma:Jak že chcete tu vaši tchýni dostat i s mobilhajmem z pozemku?Heverem nebo jeřábem...Zajímalo by mě,zda uspějete.
Jedině odstřihnout od vody,elektřiny...kam že vypouští vodu?
1x
Nějak jsem nepochopil souvislost požadavku revizní zprávy na komín, který není na střeše s výstavbou FVE. Máme se snad domnívat, že foukne vítr a spadne na FVE? Což nejde zařídit revizní zpráva znění: Komín je ve stabilním a provozuschopném stavu a nemá vliv na zařízení FVE? Vy přece nepotřebujete zprávu ve stylu - komín je provozuschopný pro vytápění pevnými palivy! Na komín se snad dá koukat zvenku a posoudit se to taky dá zvenku
0x
0x
Není důležité,zda v ve vytápěném prostoru bydlí někdo jiný,než majitel.Majitel je zodpovědný za stav komína. Pokud nezajistíte revizi,důsledky nesetre vy.V určitém případě lze vynutit přístup soudně.
JB
Ten mobilhaim je tam oficiálně?
Jak to ví pojišťovna,že je tam mobilhaim a má komín?
Pojistku lze sjednat i online nebo na pobočce i bez návštěvy pojišťováka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.