Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji poradit s nefungujícím elektrokotlem. Je to starý typ, jeden z prvních Prothermů, ještě v domádo kastli. Bez poruchy fungoval 30 let a dneska najednou začal stávkovat. Nesvítí kontrolka signalizující přívod el., tedy po ukončení pravidelného vypínání ( D 20 ) se nerozsvítila. Zkusila jsem jističe, tam chyba není a pak ještě ty mrńavé skleněné pojistky, taky vypadají normálně. Už mne nic nenapadá, mám úplně vygumovanou hlavu. Vody je dost, termostat funguje...Zima mi není, mám ještě lokální topidlo, ale opravit se to musí. Nebyl by nějaký nápad? Díky moc. Patronka
Hotovo, děkuji za inspirace. Byla to přece jen ta skleněná pojistka, já už mizerně vidím, ale navigovala jsem dceru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.