Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké podbití střechy přízemního bungalovu

Od: zanna* odpovědí: 5 změna:

Jaké podbití střechy přízemního bungalovu je lepší? do rovna, nebo kopírovat střechu? a když už kopírovat střechu, nechat koukat trámy a podbít "nad" nebo nenechat a podbít pod? máte zkušenosti? jsou nějaké výhody a nevýhody nebo jde pouze jen o estetiku?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

rovný strop - výhoda menší prostor na vytápění

estetika? to je divný pojem, páč krásný plot z Ditonových tvárnic soused zboural, páč se mu nelíbili. Ale soused to zboural sousedovi.

zanna*
hodnocení

Milane, myslela jsem podbití venkovní...té části střechy, co přesahuje... určitě si myslim že to hraje velkou roli, protože když to bude udělané do rovna, určitě se zmení optický vzhled baráčku, než když bude podbití kopírovat trámky...víte co myslím?

Tomu podbití pod trámy do roviny se říká holubníky. Mám je na domě a nejsem z nich moc rád. Raději se vyvarujte zbytečných dutin, které jsou přímo ideální pro hnízdění hmyzu, hlavně vos či sršňů...

zanna*
hodnocení

To máte pravdu, děkuju za tip

zanno, bohužel jsem nevěděl co si myslíte. Venkovní podbití je podle mě jen o estetiku, páč kvalitní práce zamezí všemu špatnému.

Takže na otázku co si o tom myslím... je to každého názor a jeho výběr, třeba jako modrá fasáda. brrr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]