Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamenný koberec ...povrch

Od: radek123 odpovědí: 6 změna:
Mám Kamenný koberec několik let ,na vrch jsem už dával plnící pórů i pojivo na Kamenný koberec a přesto to někde udělalo lesk a někde ne...účel to splnilo že se vrch spojil a nejsou tam díry ...práce byla totiž nekvalitně provedena a není to rovné tak jsem to musel dodělat svépomocí..a tak mne napadlo ...co na vrch ještě nalít lesklý lak...aby to bylo jednotné..a lesklé...podotýkám že je to na chodbě i v koupelně..
Kamenný koberec ...povrch

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Konzultujte s výrobcem - technickým poradcem kamenného koberce. Protože nikdo neví,jak to máte nerovné, jaký lak dát, co to udělá a jakou to bude mít výslednou protiskluznost i výslednou estetiku. Možná, že se nevyhnete určitému experimentiování a výsledek může být nakonec uspokojivý.

radek123
hodnocení

S výrobcem jsem konzultoval ale prý se na vrch dává jen pryskyřice vše ostatní by bylo jinak hrozně drahé ,takže zda dat lak mi nedokáží říct...ještě to asi nikdo nezkousel ..asi to budu muset na malinkém kousku vyzkouset..

hodnocení

0x

Potřebujete nátěr na uzavření povrchu kamenného koberce do interiéru...

TopGel - speciální gel pro uzavření struktury povrchu TopStone

TopGel - 3složkový epoxidový čirý gel (sada 1,5 kg

A nebo tady dole, soubory ke stažení...

10. Dokončovací práce na površích Clear DecorMix, PolyaStone DecorMix: výrobce doporučuje pro snadnější údržbu povrchu uzavřít např. materiálem TopGel a to gumovým hladítkem ve spotřebě 0,3 kg/1m2, nebo zalakovat materiálem EpoStonem Clear a to válečkem ve spotrebe 0,3 kg/1m2, nebo materiálem PolyaStone a to válečkem ve spotřebě 0,3 kg/1m2.

jabraka*
hodnocení

0x

Vlastnosti koberce do interieru jsou odlišné od exterierových směsí,kde musí zajistit propustnost pro vodu.Uvnitř je nutné směs obohatit pryskyřicí,aby se povrch zcela uzavřel .

JABRAKA

jenda22

Kamenný koberec jsme dávali na balkon. Žádná propustnost už logicky být nemůže. Tající voda by uvnitř následně zmrzla a celou strukturu by potrhala. To dělá mráz od počátků věků. Kamenný koberec jsou oblázky smíchané v kbelíku s epoxidovou pryskyřicí. Hrany se osadí lištou k zamezení odtoku tekuté pryskyřice a povrch se hladítkem zarovná. V návodu je přesně poměr pryskyřice k množství kamínků. Propustnost u exteriérových směsí?

Zde se jedná o interiér...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]