Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, v bytě máme topení od firmy raychem, nedávno nám podlaha začala hřát méně. Nastavil jsem tedy vyšší teplotu, jenže nic se nedělo. V místnosti je 21, ani po nastavení třeba na 28 termostat nesepne. Máme nastaveno že se termostat řídí čidlem podlahy a prostoru - lze zvolit i pouze podlahu ale je pak složité nastavit správnou teplotu v místnosti . Je ale zajímavé že když termostat přepnu do režimu jen podlaha, termostat hned sepne. Zkusil jsem termostat dat i do továrního nastavení a seřídit podle nejrůznějších videí na YouTube ale bez úspěchu. Pokud by se v tom někdo vyznal, budu rád za každou radu jak to dát dopořádku. Nepředpokládám že by to byla ale chyba čidla protože se tak najednou stalo ve dvou místnostech vedle sebe které jsem seřizoval, v ostatních místnostech je termostat jiný model a tam vše funguje.
Dětská pojistka brání náhodné změně nastavení termostatu. Chcete-li termostat NRG-DM opět odblokovat, stiskněte a podržte všechna 3 tlačítka na 5 sekund. Strana 13
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.