Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kabel nad linkou

Od: smee odpovědí: 14 změna:
Dobry den,
jsem blond a nepochazim z rovna prakticke domacnosti, takze nevim, co mi to vlastne trci v novem byte nad kuchynskou linkou. Typuji, ze je to na pripojeni osvetleni, ale nevim, jak se to jmenuje, coz je k nalezeni vhodneho svetla asi dulezite.
Za kazdou pomoc dekuji a preji krasny den.

Kabel nad linkou

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

7x
Je to normalni cyky kabel a napojit na to jde prakticky jakekoliv svetlo na 230v. Co je potreba vedet je jestli se to spina vypinacem, nebo je to trvale pod proudem, podle toho vyberete svetlo s vypinacem nebo bez nej (svetlem s vypinacem nic nezkazite, nemusite ho pouzivat). Krome toho by svetlo melo byt idelane takove, aby do nej kabel vstupoval rovnou a nevedl do nej volne treba po skrince. A jestli je to blizko drezu, melo by svetlo mit i patricne kryti ipxx). Sverte vyber a montaz nekomu, kdo o tom aspon neco trochu vi, ve vlhkem prostredi jako je kuchyn neni elektrina zrovna vhodna pro experimenty.
smee
hodnocení

Moc Vam dekuji za radu. Jeden lehce plonkovy vypinac je vlastne nedaleko linky, tak to je mozna i od toho. Kdyz uz vim, k cemu to je, tak na to lepe nekoho sezenu. Jeste jednou dekuji.

hodnocení

7x

Co na tom kabelu nedokážete přečíst *sok*? Vždyť je to jasné na 1. pohled.

Kabel nad linkou #2

Vždyť paní píše, že je blond ...*smich*

zaseja
hodnocení

4x

Tak vyfoť ten nápis na tý bílý izolačce

smee
hodnocení

To bohuzel vubec neprectu. Neco jako "Su pod hil.. Klikyhak". Nemam poneti.
Kabel nad linkou #3
re4zon
Svetlo pod linku, coz bylo jasne, co by tam taky kdo jineho psal.
smee
hodnocení

Dekuji. Nejdriv mi to prislo, ze je to jen vzor na lepence. Ze je to napis bylo vzato na zretel az po precteni tohoto prispevku.

Jedině, že by si elektrikář s vámi hrál na schovávanou a napsal tam " Su pod linkou " *smich*

hodnocení

0x

Může to být příprava pro světlo nebo třeba pro digestoř, takhle těžko říct...

hodnocení

0x

Tak to vypadá, když elektrikář nedodá dokumentaci. Je to práce na půl.

Dodal, ale objednavateli práce, s podrobným poučením. Nikoliv nájemnici, kteá se tam za měsíc nastěhuje.

Tak omluva, objednatel nepředal dokumentaci pro nájemce. Domníval jsem se, že jde o majitele.

hodnocení

0x

Protože jste blond napíšu vám tři možnosti z nichž jedna je ta správná *smich*

A) Su pod linkou - vzkaz od elektrikáře z Moravy, kde se právě nachází

B) SV pod linkou - připravený vývod pro připojení podlinkového osvětlení, zakončený Wagosvorkou

C) Připojení na internet, provedený ukrajinským všeumělcem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]