Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OSB desky a omítky

Od: jaris* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

mám podbitý krov z OSB desek na roštu, který měl být původně na sádrokarton, ale majitel si to nakonec rozmyslel a použil OSB desky. Napadlo mě to natáhnout pískovou penetrací, lepidlo, perlinka, omítka, štuk. Zajímá mě, zda někdo nemáte zkušenosti jestli to bude držet, jestli to nepopraská a tak...

Díky, a ahoj

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Není jednoduší na OSB desky přivrtat bez rastru ten sádroš a vytmelit? :) to co píšete mi příjde jako časově/materiálně dost nákladnější než pár desek přivrtaných rovnou do OSB :)

krtek6
hodnocení

0x

Zkušenost mám jedině takovou, že jsem to viděl...osobně zastávám názor, že je to zbytečný

hodnocení

0x

Jaris, zkuste počítat, zdali není SDK levnější a snažší, nežli Váš postup. Určitě ano, ale třeba máte jiný důvod pro omítku a štuk.

joudic*
hodnocení

0x
kdyz uz, tak pouze flexi lepidlo, perlinka a natrit ridkym stukem sirokym stetcem, hotovo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]