Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chci udelat novou bránu do zahrady, kterou budu mimo jiné i používat na to, aby mi tudy přiváželi k domu uhlí. bránu ke garaži mám 2500mm širokou. Jak širokou bránu tedy potřebuji minimálně, aby mi tam vjelo nákladní auto s uhlím (mají nějkého Mana) v případě, že auto může couvat rovně kolmo k bráně. Děkuji
4x
nejméně 3,2m ale raději 3,6, nakonec si změřte stojící náklaďák, třeba když jste v točce je třeba přidat..
doplněno 24.01.22 14:20:
my máme zahradu v točce a na osobák 3,2m ale klidně mohla být 3,6 což je tuším běžná míra..taky si kluk myslel že bude stčit 2,5 ale když pak chceš malý náklaďák tak máš smůlu...
2x
U krídlovej brány, pokiaľ sa krídla nedajú vyvaliť poriadne cez 90 ° je z praktických dôvodov pri nutnosti akejkoľvek manipulácie alebo chôdze okolo (stojaceho) auta potrebná o niečo väčšia šírka ako u posuvnej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.