Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přilepení štuku

Od: x123 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, poradíte mi prosím jak rychle a jednoduše opravit odchlíplý kus štuku (viz. obrázek). Nechci ti strhnout a přeštukovat. Dalo by se to něčím přilepit? Děkuji.

Přilepení štuku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nevím jak lepit zpátky. Trochu zabereš a rozpadne se to.

Já bych přeštukoval. Není to nic těžkýho.

x123
hodnocení

Pokud to strhu, je třeba zeď nějak připravit, nebo můžu nanášet rovnou štuk? Můžete mi prosím uvést postup jak na to?

orion*
hodnocení

2x

Což o to, slepit by to asi šlo nějakým tvrdším typem akrylátového tmelu, kdyby se ho tam vymačkalo dostatek. Horší bude, jak to přitisknout k sobě, aby se to nerozpadlo. Nalepil bych na prkýnko proužek molitanu a podepřel koštětem, klackem...

x123
hodnocení

S tím prkýnkem dobrý nápad, díky.

hodnocení

1x

Přitlačíte to a praskne to na druhé straně. Shodit, co nedrží, srovnat hrubou anebo lepidlem podle toho, co odpadne a přeštukovat...

x123
Můžete mi prosím poradit jaký namíchaný štuk koupit? Zeď je panel. Díky.

hodnocení

1x

Dejte pryc co nedrzi. Staci tuba Izolaciho tmelu, nejlevnejsi-barvy-laky.cz/...uzkou spachtli a stetcem uhladit do ztracena. Bez stuku a hrube...

jabraka*
hodnocení

0x

Akrylový tmel z kartuše tryskou vtlačit do spáry a uhladit.Přetřít po zaschnutí barvou a je opraveno.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]