Nejste přihlášen/a.
Dobrý den/ahoj,
v místnosti, která má společnou zeď s koupelnou máme vlhkost, viz fotka. Je to přesně v místě, kde je v koupelně sprchový kout. To bude bohužel z něj... Myslíte si, že bude stačit zkontrolovat a obnovit silikon okolo vaničky, stěn kouta apod. Nebo to bude vážnější a bude třeba zkontrolovat všechno, tedy vyndat vaničku a podívat se, jestli tam někde nezatéká?
Zkuste utahnout sifon ve sprchove vanicce, on se umi po letech provozu povolit. Pripadne obnovit silikony po obvodu vanicky.
Nooo, tak teď jsem se zasmál a ukázal to přítelkyni. Zasmála se také. Kdysi před léty jsem měl naprosto stejnou zakázku - flek v chodbě na stěně se sprcháčem, dokonce stejné lino na podlaze, žena, která žila sama. Kontrola odpadu pod sprcháčem - sucho. Začal jsem ji děsit únikem vody kdekoliv, ta za obkladačkama vyleze, kde chce, rozbít koupelnu.... Potom jsem uviděl ve vzdáleném rohu kvítko v misce a vedle misku s vodou pro psa. Obojí se dalo pryč a za pár dní bylo sucho. Za dalších pár dní jsem se k paní nastěhoval a jsme spolu...
Takže kontrola pod vaničkou určitě, kontrola za krytkama sprchové baterie - občas často tam bývá díra, není tam silikon ani spárovačka, a zvednout lino, odkud tam ta voda teče, fakt to může být kravina...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.