Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlhká zeď - sprchový kout?

Od: pave* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den/ahoj,

v místnosti, která má společnou zeď s koupelnou máme vlhkost, viz fotka. Je to přesně v místě, kde je v koupelně sprchový kout. To bude bohužel z něj... Myslíte si, že bude stačit zkontrolovat a obnovit silikon okolo vaničky, stěn kouta apod. Nebo to bude vážnější a bude třeba zkontrolovat všechno, tedy vyndat vaničku a podívat se, jestli tam někde nezatéká?

Vlhká zeď - sprchový kout?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste utahnout sifon ve sprchove vanicce, on se umi po letech provozu povolit. Pripadne obnovit silikony po obvodu vanicky.

berger*
hodnocení

1x

Nooo, tak teď jsem se zasmál a ukázal to přítelkyni. Zasmála se také. Kdysi před léty jsem měl naprosto stejnou zakázku - flek v chodbě na stěně se sprcháčem, dokonce stejné lino na podlaze, žena, která žila sama. Kontrola odpadu pod sprcháčem - sucho. Začal jsem ji děsit únikem vody kdekoliv, ta za obkladačkama vyleze, kde chce, rozbít koupelnu...*ee*. Potom jsem uviděl ve vzdáleném rohu kvítko v misce a vedle misku s vodou pro psa. Obojí se dalo pryč a za pár dní bylo sucho. Za dalších pár dní jsem se k paní nastěhoval a jsme spolu...*frajer**ua*

Takže kontrola pod vaničkou určitě, kontrola za krytkama sprchové baterie - občas často tam bývá díra, není tam silikon ani spárovačka, a zvednout lino, odkud tam ta voda teče, fakt to může být kravina...

a zkontrolovat i tu vaničku,může být prasklá,*zmateny*,

hodnocení

0x

Musíte nejdříve zjistit příčinu závady a až potom myslet. Obráceně to nefunguje dobře.*smich*

rita*
hodnocení

0x

Zdravím, asi bych nejdřív přespárovala ten silikon v koupelně jak píšete. Sledovala bych to a podle toho bych to případně řešila dál - silikon je nejlevnější a nejednodušší řešení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]