Nejste přihlášen/a.
Přeji vám všem krásný podvečer.Potřeboval bych poradit jak mám v bytě zvýšit vzdušnou vlhkost?(viz:obrázek)Ať se snažím jak chci tak se přes 30% nedostanu.Myslel jsem si že mám tu stanici rozbitou půjčil jsem si od rodičů.bráchy a švagra ale má nejvyšší vlhkost byla těch 30%.Teplotu nemám nijak vysokou topení mám na plynový kotel.Dával jsem na topení vodu ale výsledek nic moc?Jak tu vlhkost zvýšit?A to bydlím v bytovce nad sklepem který je suchý ale navytápěný ale na stropě mám nalepen polystyren cca:25cm.
Kytky! Spoustu kytek a nejlépe takové, které potřebují častou zálivku. Třeba šáchor. Ten by měl stát ve vodě. A vlastně všechny kytky vydechují vlhko. A navíc, jsou pěkné.
Sušit prádlo na sušáku v bytě a na topení. Mokré ručníky na topení jsem dávala dětem do pokojíčku na noc. Odpařovače ne, tam se drží plísně.
Bývají v prodeji zvlhkovače a fontánky a taková jako parní kouřidla, ale žádná levná záležitost to není. Pěkné, to zas jo, ale jak dalece účinné, to nevím.
Kytek dome moc nemám akorát pěstuji kaktusy a ty se moc nezalévají vodní fontánku jsem měl od sestry ale už to nechci.Za chvíli cákala voda kolem a navíc dělá hluk čerpadlo.Dám víc kytek a prádlo budu sušit doma a ne v prádelně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.