Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nízká vlhkost v bytě

Od: alarm® odpovědí: 6 změna:

Přeji vám všem krásný podvečer.Potřeboval bych poradit jak mám v bytě zvýšit vzdušnou vlhkost?(viz:obrázek)Ať se snažím jak chci tak se přes 30% nedostanu.Myslel jsem si že mám tu stanici rozbitou půjčil jsem si od rodičů.bráchy a švagra ale má nejvyšší vlhkost byla těch 30%.Teplotu nemám nijak vysokou topení mám na plynový kotel.Dával jsem na topení vodu ale výsledek nic moc?Jak tu vlhkost zvýšit?A to bydlím v bytovce nad sklepem který je suchý ale navytápěný ale na stropě mám nalepen polystyren cca:25cm.

Nízká vlhkost v bytě

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kytky! Spoustu kytek a nejlépe takové, které potřebují častou zálivku. Třeba šáchor. Ten by měl stát ve vodě.*hi* A vlastně všechny kytky vydechují vlhko. A navíc, jsou pěkné.;) Sušit prádlo na sušáku v bytě a na topení. Mokré ručníky na topení jsem dávala dětem do pokojíčku na noc. Odpařovače ne, tam se drží plísně.*jasne*Bývají v prodeji zvlhkovače a fontánky a taková jako parní kouřidla, ale žádná levná záležitost to není. Pěkné, to zas jo, ale jak dalece účinné, to nevím.

hodnocení

Kytek dome moc nemám akorát pěstuji kaktusy a ty se moc nezalévají vodní fontánku jsem měl od sestry ale už to nechci.Za chvíli cákala voda kolem a navíc dělá hluk čerpadlo.Dám víc kytek a prádlo budu sušit doma a ne v prádelně.

kytka*

Kytičky u Vás navodí ten správný vzduch my jich všude máme , je to pěkné i na pokoukání, zvláště když vykvetou.Kupte si skládací sušák a můžete ho pokud v bytě není pohyb /když jste třeba v práci/ rozložit a zatím Vám uschne prádlo než se vrátíte.

hodnocení

Děkuji vám za vaše odpovědi řeknu manželce ať nějaký kytky koupí snad to pomůže.

hodnocení

1x

sušit prádlo v místnostech . . . nárůst o desítky procent vlhkosti. Prodávají se v elektrošopech i zvhčovačky vzduchu. Něco to stojí, a žere proud ale v té vyšší cenové kategorii to i čistí vzduch. Vhodné např. pro alergiky.

mil®
hodnocení

0x

Možná o stupeň taky snížit teplotu. Topím daleko míň.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]