Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzdění odskoku příčky

Od: tomassss odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych radu jak vyzdít odskok v příčce. Do příčky mě vychází komín. Potrubí komína bude přes 2 pravá kolena vyvedeno do koupelny. Potřebuji odskočit příčku viz obrázek. Na obrátku je červenou čarou naznačeno potrubí a fialově jak bych chtěl vyzdít příčku v místě odskoku. Bíle je vykreslena stěna. Jak udělat odskok stěny o cca 30cm směrem ke soupačce? Napadá mě do zdi navrtat U profil a na něj vyzdít vodorovně jednu tvárnice a na to svisle. Druhá varianta je sadrokarton. Povrch komína se bude omítat a poté se i s ytongem bude lepidlo perlinka stuk.

Děkuji

Vyzdění odskoku příčky
Vyzdění odskoku příčky #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

2x

To nechte vyřešit člověkem, který vám provede revizi spalinové cesty. Protože rad může být tisíc, ale revize je nutná!

tomassss

ano, revizi řešit budu, ale momentálně potřebuju vyzdít příčku a zajímá mě jak vyzdít příčku odskokem, s tím mě kominík nepomůže

jm
Kominík nepomůže, o něm jsem nepsal. Revizor vám sdělí, co ještě akceptovat může a co je v rozporu se směrnicí. Když to uděláte podle svého, můžete pak brečet revizorovi v klíně a stejně to nepomůže

hodnocení

0x

Vyzdíte až nahoru a rovně. Pak provedete potrubí, obalíte tepelnou izolací a pak případně zaklopíte sdk, buď v rámci příčky, nebo schováte do podhledu

Otázka je, co vás vede k obezdívání, když vzadu máte kanalizační stoupačku a vše to máte v šachtě. Takže na závěr obezdít vše i s tou stoupačkou

tomasssss
Nahoru rovne to nemuzu vyzdit protize me pricka vychazi primo do potrubi

Potrubí tam žádné nemáte, pak vysekáte kapsu

tomassss

koukal jste na ten obrázek jak je nakresleno ze potrubi jde ted do steny?

Jestli to neumíte pochopit, zavolejte někoho, kdo to umí levou zadní. Je to naprosto triviální

tomassss

neumim to pochopit, trubka vychází přímo do příčky, komín se bude skladat az po osazení kotle, hned pod komínem musí byt přístupné revizni koleno (to byste měl vědět)...pokud bych vyzdil az nahoru a pak vysekaval místo pro trubku tak bych vysekal celou trvarnici =nic by tam nebylo a ze stoupacky by sel hluk...kouknete znovu na obrazek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]