Někdy se stane, že do prášku začne voda stříkat takovým proudem, že prášek se rozstříkne až ke trysce, kterou se může zalepit do dalšího praní. je dobré zkontrolovat i toto, popřípadě přiškrtit vodu. Nebo naopak je proud příliš malý - více pustit vodu
Já nerozumím, proč bych měla řešit a obcházet něco, co jsem si zaplatila. Konkurence je veliká a snaha po dobrém výrobku, který platím, je nesmírně důležitá. dyž by výrobce chtěl sypat do bubnu, nemusel vyrábět šuplík. Když budu chtít poskládat nebo kupovat polotovar, půjdu, právě s tou myšlenkou, do IKEA.
Přesně jak je tu psáno nevím proč u nového výrobku krátce v záruce ! to řešit tak že když to nefunguje tak to nebudu používat.
Při reklamaci postupujte následovně.Zavolejte na zákaznickou linku AEG (Kontakty na webu) Tam jim řekněte že chcete reklamovat v záruce.Budou po Vás chtít nějaké udaje/čísla/štítky/výrobní čísla atd...Dle toho ověří model typ výrobku kdy byl zakoupen atd.Popíšete závadu tu si poznamenají a navrhnou datum a čas návštěvy technika zda Vám bude vyhovovat.Hotovo.Technik Vás pak krátce před návštěvou bude kontakotovat.
Co se týče toho sypání prášku přímo do bubnu.Vubec nevím na jakém principu praní v automatické pračce funguje (klidně mi napiště že jsme blbec).Ale myslím že v pračce probíhají určité časové a prací procesy.Máchání,vypouštění,znovu napuštění atd..Proto si myslím když všechen prášek nasypu rovnou do bubnu určitě pak probíhá něajké částečné vypouštění a dopouštění tím se vypustí i ten prášek a je fuč...Ale když je v zásobníku tak se je odebírán a uvolnován po částech a časech jak je třeba.Přece ten zásobník tam u všech praček za ty roky se vyrábí není jen na parádu
Ale jak říkám to si jen myslím klidně mě opravte a vysvětlete.
Je to nová věc, nebyla levná. Nehledejte žádná řešení, ale volejte servismana. Každá značka má ve větších městech svůj servis. Najděte, volejte, reklamujte!
Já bych si v návodu ověřil, že ve vámi zvoleném programu je vhodné používat prášek (ne ve všech je) a že neděláte nic špatně, a pak jim to šel vrátit. Nová pračka má fungovat, a ne aby majitel hned od začátku dělal ústupky. Ještě mě napadá, jestli máte dostatečný tlak vody v řadu a nemáte přiškrcený ventil před pračkou.
Jak píší ostatní, větsina praček prášek úplně nespláchne, navíc má prásek tendenci zanášet celou cestu od šuplíku k bubnu, vytváří tam kvůli nedostupnosti špatně vyčistitelný pivlak. Manželka raději prášek nepoužívá a i gel raděli leje přímo do prádla. Pokud pračka nemá na šuplíku nějakou extra pojistku, můžete za chodu šuplík malinko pootevřít a sledovat, co se tan děje, proč nedojde k vyprázdnění šullíku, jestli voda teče málo, krátce nebo jinam. Také by,se to mohlo dít, pokud máte ve vododu slabší tlak vody (třeba v případě domácí vodárny).
Někde radila paní, která pracovala léta v prádelně, prášek rozmíchat v kelímku ve vodě a nalít na prádlo. Děláme to tak a funguje to. Doba přípravy 1 minutu?
A co záruční opravy? Ty přece stále jsou. Máte manuál a tam seznam opraven a navíc, když zadáte do PC značku a k tomu servis s jménem města, najdete. A v nejhorším vám v obchodě poradí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.