Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na vlhkost travnatého dvorku?

Od: deprik® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Poté, co jsem párkrát uklouzl na blátě, všiml jsem si, kde se ta voda bere. Jak prší, kapičky se svezou po oblé hraně okapového žlabu. Tam visí, dokud neztěžknou a neutrhnou se. A protože budeme dávat dolů cementové tašky, napadlo mne: Vykopat pod žlaby příkop, dolu dát perforovanou trubku a na ni nastojato tašky. Ty potom zasypat prosátou odebranou zeminou. Nemá smysl moc investovat, nemám mužského dědice. :( Dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Namontovat okap a odvést vodu mimo prostor kde se chodí. Otázka bezpečného průchodu nemá s nějakým dědicem nic společného.

hodnocení

2x

vyčkejte s kopáním až po výměně krytiny,většinou se zároveň vymění i okapy a svody,bývají od ledu a sněhu za léta používání zdeformovaný

hodnocení

1x

Tomu se říká "cesta nejmenšího odporu". Za málo peněz hodně muziky. Mohlo by to fungovat, ale pod těmi taškami bude dost vody, nebude prosakovat do sklepa/ do zdiva?

hodnocení

0x

Pane, udělejte si betonový chodníček,ať zase neupadnete na dvou kapičkách, co se vám svezou po oblé hraně okapu!*smich* Je to jednodušší, pokud vám žádný mužský dědic nepomůže s výkopem!

hodnocení

Rada od pitomce. Děkuji.

Pro hlupáka každý hloupý - citát Forest Gump.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]