Dobrý večer milý čtenáři. ( Hned na úvod bych chtěl napsat, že bydlím v podnájmu ). Nevím jak bych to řekl,ale zkusím to. Jde o to, že jsem si koupil samolepící zrcadlo na zeď. To není takový problém. Jde spíš o to, že jsem nic neřekl majitelovi a bez jeho vědomí,sem si to zrcadlo sám nalepil na zeď. A navíc dnes jsem si koupil LED samolepící svítící barevnou pásku,a nalepil jsem to kolem toho zrcadla. Jen chci prosím vás vědět, jestli z toho nebudu mít nějaký ten problém, když jsem to neřekl majitelovi? Děkuji za odpověď. Krásný večer přeji
Majitelům jde většinou o ty díry z vrtání. Až to budete odstraňovat, musíte počítat s poškozením zrcadla a odstraněním zbytků samolepek, což jde velice těžko. Být majitelem, povolím spíše to vrtání. Další úchyty ty předešlé nábytek nebo zrcadlo překryje
joudic*
zbytku samolepek? jestli ten lep fakt drzi tak, ze by jinde, treba na dverich, nechal zbytky, tak bude mit v ruce zrcadlo plne barvy a znicenou zed sloupnutim jednolitych vrstev barvy, coz bude muset presadrovat a nebo oskrabat celou zed
Já jsem přesvědčerná, že to zas až takoivý průšvih není. Kdopak ví, jak dlouho v tom bytě budete a kdopak ví, jestli to tam nenecháte. Těch variant je mnoho. Netrapte se, jsou jiné problémy než zbytky po lepidle.
A vy víte, jak bude dále tazatel žít? Nevíte, nevíme. Třeba bude tak úspěšný, že si koupí celý ten barák i s tím kouskem zapráskané stěny. Já jsem optimista a věřím tomu, že to kliďo píďo může být pravda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.