Nejste přihlášen/a.
Uvažujeme o koupi kuchyňského robota. Ideální by bylo, aby to zvladlo umichat i větší množství tuhého těsta - kynuté knedlíky, vetsi chléb, vánočka... dále aby to zvládlo mixovat a jako bonus klidně i nějaký mlýnek na maso. Využili bychom to pro mix presnidavek, mix ovoce a zeleniny, výrobu těsta atd. Předpokládám, že pod 5 tis. to nemá moc smysl. Domaci pekárna je super, ale to málo chleba, co v ni člověk upece znamená u nás péct tak 2x denně (tu hroudicku s dírou uprostřed sezereme za vecer ve 2 lidech)). Ideální je vyrobit testo, hodit na plech do trouby - chleba, bagety... Poradíte? Díky
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
id
0x
tm - vám ale chutná, nezávidím
Sníst ve dvou lidech 1,5 kg chleba + jistě něco k tomu je síla. Nechci vás zrazovat od robota, ale jsou pekárny na 1,5 kg, když včas vytáhnete 2 metličky, máte chleba bez práce a bez dír. Na bagety i loupáky, na kynuté knedlíky atd pekárna udělá těsto sama. Pak si s ním naložíte jak je libo. Džem i škvarky taktéž nemají chybu. Je pravda, že pekárna nemixuje a nemele maso.
tm
To mi neříkej, že těch pár plátků je 1,5 kg... v lidlu o něco menší hroudicka váží 0,5 kg a velký pecen 1,1 kg))
tm
Když si vezmu, ze v naší jednote stoji chleba už 62 Kč, rohlik 2,90, knedlik 45 kc, tak by se nějaká pekárna/micharna užila. A myslel jsem, ze robotem by se sfoukl ještě mixér, šlehač a možná i mlýnek na maso by taky nebyl k zahozeni. Jasný, suroviny a elektrika taky něco stojí, ale když udělám obyc chleba, musí to vyjít na dvacku a knedlik max na 15 Kč. Navíc potřebujeme mixovat dětem, sem tam nějaká marmeláda a pak ty sezonni těsta... beranek, mazanec, vánočka atd.
tm
To je dobrý no)) zase až tak rozezranej snad nejsem. Kamarád má pekárnu zelmer a když vidím, jak se to s tou hroudickou těsta trápí... skřípe to jako u zubaře. Ta hroudicka ma taky údajně 1,5 kg, ale nevěřím tomu.. je to jen o něco málo větší než hroudicka slunecnicoveho z lidlu, který má ale 0,5 kg. Nerikejte mi, ze z ty trosky mouky se udělá chleba 1,5 kg...
max*
0x
Chleba nepecu i kdyz pekarnicku mam. Kupuji vyborny chleba z Opatova, 1,2kg za 43 korun, proto to nebudu zatim resit.
Rohliky, loupaky a dalamanky se ale jiz vyplati. Loupak jsem pocital tak 1,5 koruny za kus plus energie, tak to ujde.
Robot doporucuji z Lidlu i s mixerem, je za 3000, ale byva akce za 2500. V mixeru delam pripravu na zmrzlinu.
Na mleti masa mam samostatny pristroj, trochu silnejsi a stal asi 1500. Ten zvladne v pohode vse na sekanou, pastiky. Klobasy kupuji domaci.
Rohliky, loupaky a dalamanky se ale jiz vyplati. Loupak jsem pocital tak 1,5 koruny za kus plus energie, tak to ujde.
Robot doporucuji z Lidlu i s mixerem, je za 3000, ale byva akce za 2500. V mixeru delam pripravu na zmrzlinu.
Na mleti masa mam samostatny pristroj, trochu silnejsi a stal asi 1500. Ten zvladne v pohode vse na sekanou, pastiky. Klobasy kupuji domaci.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]