Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typická pachut, pižmo slunéček asijských v potravinách

Od: sekret odpovědí: 3 změna:

Poslední cca rok si nemůžu pomoci, ale narážím na pečivo např. od Globusu, ale i u asi koření atd. na značně nelibou, ale typickou pachut, pach, hnus typický pro setkání se slunéčkem, tím že je zde asi 10 000x přemnožené v česku, tak se jedná jistě o agresivního migranta slunéčko asijské. Pach, pachut, ten hnus je cítit až při konzumaci daného kmínového chleba, koření, nevím o dalším zdroji nepřišel jsem na to z čeho, jen zatím vím o pečivu pokmínovaném chlebu Globus. Jedná se samozřejmě o to, že ten asijský hnus leze a létá např. na podzim v září, říjnu po tisících všude a tak chtě nechtě je při sklizni nebo čištění a balení např. koření "zpracován" do balení koření, mouky. Z logiky věci je jasné, že je rozdcen možná až na prach a senzoricky znehodnotí celý obsah dané série balení potraviny, koření. Kdo se s touto se ani nedá nazvat pachutí, protože je to pomalu znehodnocení rovnající se výkalům či hnijícím potravinám setkal, jednoznačně to nějaké krátké době identifikuje, protože i v ústech je zkrátka chutově cítit ten odér rozmačkaného či na vystresovaného Slunéčka. (vylučuje tento hnusný sekret i při jen ohrožení v malém množství)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nu, takže jsem pochopil, že nemáte rád Slunéčka... budiž.

S čím ale vlastně chcete poradit? Bohužel jsem v tom výlevu stížností, osobních pocitů a dojmů neidentifikoval otázku... Snad jen nevyřčenou a na to se dá odpovědět jen takto: Kupujte si pečivo jinde.

hodnocení

0x

Pokud připálíte kmín fakt do černa, myslím, že to je podobná pachuť.

sekret
hodnocení

ee, je to ta hnus pach a pachut typická pro Slunéčka. Je zajímavé že ten pach je i v ústech stejný co mám zafixováno, když je Slunéčko podrážděné kdy po vás třeba leze a vy se rukou oženete, tak je to stejné a přitom by člověk čekal, že ten hnus bude jinak chutnat a jinak cítit, ale není tomu tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]