Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poradí mi někdo,jak utěsnit kapající radiátor ve spoji?Existuje nějaká těsnící hmota,nebo spray,tmel,barva čím by to šlo utěsnit?Zkoušel jsem spoj omotat a natřít,bohužel stále to kape.
Všechny pokusy použít nějaký tmel na stávající netěsnost jsou odsouzeny k nezdaru.Jednak použití třeba navrhovaného epoxidu je vázáno na suché a čisté předměty.Pokud je to nachvíli,zkusil bych jen namotat na kraj závitu těsnicí teflonovou pásku,nebo nit a na to pak stahovací ocelovou pásku na gumové hadice.Ta by zmačkla namotaný materiál a na chvili by dotěsnila mezeru.
JABRAKA
S opravárenskými tyčinkami i jinými produkty firmy Weicon mám dobré zkušenosti a často je využívám. Nejsem dealer a ani nechci upřednosťovat tuto firmu, ale dnešní nároky na opravy všech druhů, donutili k vývoji nových technologií. Proto i ,,nějaký tmel,, opravdu funguje. weicon.cz/...
Ještě jsem se chtěl zeptat,zda jsou tyto tyčinky k dostání popř.kde,nebo pouze na objednání u distributora Weicom?Dík
Nejsem si jistý, kde všude dodávají a prodávají, my ve firmě objednáme a doveze PPL nebo narychlo dealer. Zkus se podívat sem : weicon.cz/... , jsou tam nějaké kontakty, zkus nejbližší tvému bydlišti, určitě ti poradí.
Nevím, ale co zkusit omotat (koudelí?) a natřít epoxidovým lepidlem? Možná nejdřív nadřít, do toho zatlačit ti koudel a tu ještě přetřít.
Anebo místo koudele zalepit a poepoxidovat technickou páskou. To jsou jen nápady, nevyzkoušené, a problém je, co s tím udělá ta kapající vota v době tuhnutí.
Neuvádíte jakého typu je radiátor a ve kterém místě teče. Zda v rozebíratelném spoji a nebo je poškození na jiném místě a kterém.Zda toto místo je přístupné bez demontáže a zda se jedná o rodinný domek nebo větší bytovku , případně ve kterém podlaží.
Příspěvek od slonB.je asi nejefektivnější ,Firma se zdá velmi solidní a sortiment jejich chemických produktů je neskutečný.Určitě bych se na použití jejich lepidel spolehnul,nejen v tomto případě,je jen potřeba se v nabídce přesně orientovat.Maloobchod ovšem asi nezabezpečuje,odkazy na maloobchodní prodej jsem nenašel.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.