Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karanténa, rychle koupit šrouby online

Od: kunka odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer,
jsem v karanténě a potřebovala bych stavěcí šroubky na opravu frézky. Znáte nějaký e-shop, který by doručoval takové zboží v krátké době? Díky předem.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

orion*
hodnocení

2x

Na nákup spojovacího matroše se mi nejvíc osvědčil Briol: www.briol.cz
Slušný výběr má i killich.cz
Jak rychle doručují bude na dotaz, já na to většinou nespěchám.

kunka
hodnocení

Na Killich píšou, že zasílají do 24 hodin. Díky.

jajo
hodnocení

1x
Tak zavolajte do prodejny poblíž, vysvetlete co potrebujete a nekdo Vám to donese. Ak tedy nenajdete cislo do obchodu, nech Vám ho zitra nekdo zozene od prodavace a pak aj prítel Vám ho múze koupit a dát pred dvere.
kunka
hodnocení

Díky za radu.

hodnocení

0x

Dobrý den!

Co je myšleno "hen takým"pojmem "frézka"?

Např. toto?

google.com/...

Nebo toto?

google.com/...

I toto by to mohlo být!

dobrestroje.cz/...

Ještě jedna možnost z mnoha dalších.

google.com/...

kunka
hodnocení

Mám doma tříosou CNC frézku, kterou jsem si koupila za necelých 10 tisíc z Číny. No a závitová tyc je zajištěna jen dvěma čínskými červíky (stavěcími šrouby M4), na kterých se vylomil inbus... Potřebuju si koupit nové, ale jsem v karanténě. Tak se ptám, jestli někdo nezná nějaké rychlé železářství.
kunka
hodnocení

Ten třetí odkaz odpovídá asi nejlíp. Psala jsem frézku (stroj), ne frézu (nástroj).

Asi by bylo ještě dobré napsat, zda se jedná o kuličkovou hřídel, nebo o trapézovou či dokonce metrickou závitovou tyč a hlavně co ten "červík" jistí. V každém případě ale použijte červík nerezový nerezový (materiál A2 nebo A4). Pak už se Vám inbus nevylomí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]