Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postup prací u rekonstrukce

Od: postupprace odpovědí: 1 změna:
prosím o radu ohledně postupu rekonstrukce. Dělám vše sam, nejsem z oboru, proto se chci poradit.
Momentálně mám v domě
- samozřejmě vyklizený celý dům
- vybourano vše, co jsem potřeboval
- vyměněná okna
- nataženou vodu i odpady
- el. zásuvky zatím v přizemí
- omlácená omítka v patře + vytrhaná prkna na stropě a šikminách, připraveno pro vatu
Viděl bych to na
1. doděláni zásuvek + ostatni kabelaze
2. čekám na montáž komplet topení
3. dozdění pár přiček
4. Jak v koupelnách? jsou až na cihly a podlaha je taky vybouraná
5. nahození jádrovky na nové přičky, v koupelně + začištěni oken po výměně, začištění otvorů ve zdech
6. udělat štuky
7. v patře rastr + sadrok.
8. nivelace podlahy?
je to samozřejmě hrubě napsáno, jde mi spiš o to, jak je to s podlahou + s podlahou v koupelnách, které jsou holě až na zeď, tam se dělá nejdrív jadrovka a potom podlaha? a kdy se dar na stukovani? Prijde mi lepsi delat sadrokarton uz po stukovani.
dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S vyjimkou bodu 2 bych souhlasil. Topení - pokud to není podlahovka - se dělá až po štuku a podlahách

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]