prosím o radu ohledně postupu rekonstrukce. Dělám vše sam, nejsem z oboru, proto se chci poradit. Momentálně mám v domě - samozřejmě vyklizený celý dům - vybourano vše, co jsem potřeboval - vyměněná okna - nataženou vodu i odpady - el. zásuvky zatím v přizemí - omlácená omítka v patře + vytrhaná prkna na stropě a šikminách, připraveno pro vatu Viděl bych to na 1. doděláni zásuvek + ostatni kabelaze 2. čekám na montáž komplet topení 3. dozdění pár přiček 4. Jak v koupelnách? jsou až na cihly a podlaha je taky vybouraná 5. nahození jádrovky na nové přičky, v koupelně + začištěni oken po výměně, začištění otvorů ve zdech 6. udělat štuky 7. v patře rastr + sadrok. 8. nivelace podlahy? je to samozřejmě hrubě napsáno, jde mi spiš o to, jak je to s podlahou + s podlahou v koupelnách, které jsou holě až na zeď, tam se dělá nejdrív jadrovka a potom podlaha? a kdy se dar na stukovani? Prijde mi lepsi delat sadrokarton uz po stukovani. dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.