Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postavit garáž až k plotu, studie.

Od: itguru2 odpovědí: 6 změna:

Mohu si postavit garáž až k hranici pozemku, když mi soused (bratr) dá souhlas s umístěním stavby? V územní studii je to napsáno jako závazný regulativ, viz:

- stavba musí respektovat píslušnou stavební čáru

- vzdálenost mezi stavbami je 7 m

- vzdálenost stavby od hranice pozemku je stanovena na 3,5 m;

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

1x

Ano, stavba může být až na hranici pozemku...zrovna takový případ teď stavím..stačí aby ti dal na výkres (situačku) podpis, že s tím souhlasí...ale zároveň musíš splnit podmínku, že voda ze střechy nebude stékat na jeho pozemek...musí být na tvůj

hodnocení

0x

Ve zvláště stístěných podmínkách na území velkých měst stavební úřad umožnˇuje stavět až na hranici pozemku. Vemte situaci a zajděte na stavební úřad

itguru2
Takže 2 metry jsou minimum?

hodnocení

0x

Při dohodě ano. Mám to tak také. Na jedné straně je moje garáž, na druhé souseda. Střecha je navázána tak, aby tam nezatékalo. Ušetříte tak dost místa, když mezi garážemi není zbytečný prostor.

itguru2
hodnocení

0x
Pozemek 8 a 9
Postavit garáž až k plotu, studie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]