Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpevnění příčky YTONG - třeba Ytofor?

Od: pk500® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

pracuje se běžně s YTONG Ytofor?

Vypadá to zajimávě. Na zdi 75 by mohly viset třeba skříňky.

Nikde jsem to ale nevidel ke koupi.

Nebo do lepidla dát nějakou jinou armovací tkaninu? Nebo je to celé blbina?

Zpevnění příčky YTONG - třeba Ytofor?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle mne zbytečnost! Příčka k zavěšení skříněk se zdí z 100mm ytongů a stejně se na ně dělá stěrka lepidla s perlinkou a pak už jen štuk. pod obklad ani to.

Jinak perlinka to zpevní několika násobně víc než nějaký pásek v ložné spáře!

pet*

75 mm, skříňky, digestoř, z druhé strany koupelnový žebřík. Ve zdi zasekán odpad. Lepidlo a perlinka na obou stranách. Je to prasárna, ale už je to pár let a ani prasklina.

Pet- JJ já nepíši , že to ak musí být! vždyť dříve se toto také občas věšelo také na dvouduťáky na "kand"(rozměr 29-14-6,5 cm, )jako klasická CP)

krtek6
hodnocení

2x

bez bližších detailů v tom nevidím smysl..

hodnocení

2x

Blbina to není ale musíte nejdřív vědět, jak to použít a to jak se zdá, vám uniká. Pásy ztužují stěnu v ohybu a má to smysl u velmi vysokých stěn, tedy především ve vysokých halách. Na věšení skříněk to není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]