Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čistička vzduchu - je to poznat?

Od: liska5 odpovědí: 5 změna:

Budu mít půjčenou čističku vzduchu Therapy Air ion od Zeptera. Mám se pak vyjádřit, jak funguje. Myslíte, že to je opravdu poznat? Pocítím to doma v ovzduší, aniž bych koukala na nějaké filtry? Bývá tu cítit kouř z cigaret ze společné šachty /v paneláku/. Může zabrat i na tohle?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

6x

Ta čistička čistí mechanicné nečistoty. Většinou i velmi malé, ale jen mechanické, Takže s pachem asi nepomůže. Některé čističky mají uhlíkový filtr, který pohlcuje i pachy, ale to je takové šidítko, toho uhlíku tam je tak málo, že byste museli měnit filtr řádově po dnech. Ale třeba pro alergiky na vyčištění od pylů to pomáhá.

jm
hodnocení

2x
Na kouř zabere jedině ozoner. Bohužel jen dočasně. Jinak jsem názoru, že čističky vzduchu jsou jen na čištění peněženky
Kvalitní ne.

hodnocení

2x
Dobrý den, tak zrovna Therapy Air je úplně skvělá. Prodávají ji už mnoho let. Moje mamka je Zepter fanatik- musí mít skoro vše, co Zepter kdy vyrobí *bzum* Ale za sebey a k tématu- doma nekouřím, muž alergiky a trpí na astma. Já sama na sobě rozdíl nepoznám- pouze se mi lépe spí. Muž tvrdí,že účinky ve vyčištěném pokoji pozná,že se mu lépe dýchá a netrápí ho tolik plíce. Když nejsem já doma,tak tam muž kouří a říká,že to fakt krásně čistí vzduch-ja když přijdu domů,tak necítím že by doma kouřil. A když vařím,tak to také není cítit,pokud je zapnutá. A když on řekne tohle,tak je co říct, protože on má k většině takovýhlech věcí negativních přístup. Neni tedy pořád zapnutá na časovač, ale zapíná se pouze podle potřeby. Já jsem k Vánocům dostala osobní čističku vzduchu od Zepter a opet- nepoznam jestli funguje nebo ne. Já žádné obtíže nemám. Ale když ji má muž na krku,tak říká že pociťuje,že je to lepší,ale nefunguje tak dobře jako Therapy Air Ion. Což mi přijde logické. Takže- vyzkoušejte sami a uvidíte. Někdo rozdíl pozná a druhý ne.

liska5
hodnocení

Děkuji. Tak zůstanu zvědavá. A až otestuji, tak dám vědět. Četla jsem, že tahle čistička je nějaká vítězná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]