Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sdk příčka

Od: lauda* odpovědí: 6 změna:
Ahoj mněl bych otázku - nakoupil jsem si profily a sádrokartonové desky a chci zmenšit místnost. Potřeboval bych pak aby ta příčka (zeď) udržela pár závěsných skřínek a televizi na zdi. SDK jsou akustické modré.jak to mám udělat?
Profily mám 75

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

5x

Přesně nějak tak...

Sdk příčka

hodnocení

1x

POužijete například rozpěrné kotvy do sádrokartonu

Sdk příčka #2

a závěsnou lištu na skříňky

Sdk příčka #3

Ta lišta je lepší, jak hmoždinky. Páč najdete magnetem profil a pak to drží jak ...

jabraka*
hodnocení

0x

Asi bych příčku neřešil drahými profily,ale ze dřevěných hranolů.Na zakrytí sádrovláknité desky,ty mají značně větší nosnost i hlukové tlumení.

JABRAKA

A dřevěné hranoly nejsou drahé? Dnes po koronaviru zdražilo razantně všechno. Jak dřevěný, tak kovový sloupek cca 500 Kč!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]