Nejste přihlášen/a.
Máme v plánu rekonstrukci kuchyně. Má se první osadit nábytek a následně dělat finální podlahu (vinyl, plavoucí, lino, atd.) nebo první podlaha a následně korpusy? Dále jsem narazil na podstavnou myčku, co to znamená? Znám vestavnou a volně stojící. Podstavná netuším.
Skvělý nápad, ušetříte tři metry čtvereční podlahy. A pokud se s myčkou něco stane, při demontáži budete buď rozebírat podlahu, aby šla vysunout anebo rozebírat linku. Udělejte prvně podlahu a poté nábytek. Podstavná anebo vestavná myčka je podle mně totéž...
Dobře, je to Vaše volba. Já čerpám z toho, co jsem už zažil, poslední fórek byla výměna dřezové stojánkové baterie. Předpoklad - hodina práce. Realita - dva dny. Protože kuchyňáři to smontovali tak, že nešlo nic servisovat. Sundat baterku nešlo - sundat dřez. To nešlo, takže sundat prac. desku. To nešlo, musel jsem sundat horní skříňky, které ležely na sloupech na prac. desce... Myčku, zazděnou tak, že nešla vyndat, jsem už také viděl...
? Myčka nebude přímo na zemi. Nevidím důvod rozebírat myčka bude v korpusu cca 30 cm nad zemí. Inspirace z odkazu, kde právě staví přímo na beton a za týden finální podlaha. Také mě to zarazilo ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.