Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlaha - myčka

Od: jok* odpovědí: 7 změna:

Máme v plánu rekonstrukci kuchyně. Má se první osadit nábytek a následně dělat finální podlahu (vinyl, plavoucí, lino, atd.) nebo první podlaha a následně korpusy? Dále jsem narazil na podstavnou myčku, co to znamená? Znám vestavnou a volně stojící. Podstavná netuším.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Já bych rozhodně udělal komplet podlahu a teprve potom stavěl kuchyň.
Podstavná myčka je v podstatě volně stojící, ovšem jde u ní lehce sundat vrchní deska a zasunout do linky.
13.01.22 20:08

*palec*

hodnocení

2x

Skvělý nápad, ušetříte tři metry čtvereční podlahy. A pokud se s myčkou něco stane, při demontáži budete buď rozebírat podlahu, aby šla vysunout anebo rozebírat linku. Udělejte prvně podlahu a poté nábytek. Podstavná anebo vestavná myčka je podle mně totéž...

doplněno 13.01.22 15:19:

Dobře, je to Vaše volba. Já čerpám z toho, co jsem už zažil, poslední fórek byla výměna dřezové stojánkové baterie. Předpoklad - hodina práce. Realita - dva dny. Protože kuchyňáři to smontovali tak, že nešlo nic servisovat. Sundat baterku nešlo - sundat dřez. To nešlo, takže sundat prac. desku. To nešlo, musel jsem sundat horní skříňky, které ležely na sloupech na prac. desce... Myčku, zazděnou tak, že nešla vyndat, jsem už také viděl...

jok*
hodnocení

? Myčka nebude přímo na zemi. Nevidím důvod rozebírat myčka bude v korpusu cca 30 cm nad zemí. Inspirace z odkazu, kde právě staví přímo na beton a za týden finální podlaha. Také mě to zarazilo ...

Já se dostal zatím k demontáži dřezu při výměně baterie, ale to vaše dílo , to je top*smich**palec*

Tak jsem shlédnul ono video. Každej máme jiný styl montáže, takže to nehodnotím. Ale do stavby v tomto stádiu montovat kuchyň je hodně velký nesmysl. Navíc s tím ostrůvkem. To prostě nevymyslíš.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

tak ja bych rekl ze prvni podlaha a pak na ni vse co je treba, kdyz budu chtit za nejaky patek neco dat na jine misto tak budu znova resit podlahu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]