Nejste přihlášen/a.
2x
V podstatě tam můžete dát jakýkoliv jistič stejné hodnoty (ampéry), který je určený pro montáž na DIN lištu.
Peter, jde jen o papír schválení od výrobce jističe nebo o nějaký speciální typ svorky, který se k al drátu chová lépe bez zbytečných deformací nebo přechoďáku?![]()
1x
Pochopila jsem, že jste laik? Že máte představu, že to nějak zbastíte? Já jsem přesvědčená, že by tohle měl udělat elektrikář. ![]()
Měl, ale do takové prehistorie nikdo nebude chtít jít. Kdyby se něco stalo, tak by ten elektrikář měl problém.
Správný elektrikář by řekl, že stávající elektroinstalace nevyhovuje a řešil by to vše komplexsně.
To investor nebude chtít zaplatit a vše sekat a bourat. Takže to spáchají s nějakým kamarádem, který tomu rozumí, pokud to neudělá investor sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.