Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odmrazovani mrazaku - nedostupne misto

Od: smee odpovědí: 5 změna:
Dobry den,
dnes poprve ve svem zivote odmrazuji mrazak umplne sam (trikrat hura dospelemu zivotu). A ac uz mam vse hotove a suche, je tam jedno misto, ke kteremu se nemohu a nemohu dostat. Pod mrizkou lezici tesne na casti mrazaku (viz fotografie) je porad louzicka a ja nevim, jak se k ni dostat. Nema nekdo nejaky trik, zkusenost ci napad, ktery by mi mohl pomoci?
Dekuji za kazdou pomoc.

Odmrazovani mrazaku - nedostupne misto
Odmrazovani mrazaku - nedostupne misto #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Vyfoukat to fénem. Proud vzduchu vodu vyžene a teplo to zároveň vysuší.
smee
hodnocení

Moc dekuji! Fen pomohl.

Já silným fénem (případně horkovzdušnou pistolí) rozmrazuji a případně vysouším celý mražák. Musí se dát pozor na přehřátí plastů, ale je to nejrychlejší způsob odzmrazování i hodně namraženého ledu. A vyňaté šuplíky, případně zmrazené věci, pouze na tu chvíli přeložím do vany a překryji igelitem a přeloženou dekou, aby byly izolovány proti rychlejšímu oteplování.

Já silným fénem (případně horkovzdušnou pistolí) rozmrazuji a případně vysouším celý mražák. Musí se dát pozor na přehřátí plastů, ale je to nejrychlejší způsob odzmrazování i hodně namraženého ledu. A vyňaté šuplíky, případně zmrazené věci, pouze na tu chvíli přeložím do vany a překryji igelitem a přeloženou dekou, aby byly izolovány proti rychlejšímu oteplování. Pouze je nutné dát pozor na práci s tím fénem, zapojeným do sítě, vzhledem k tomu, že jsou ruce většinou poměrně mokré od sběru vytékající vody do nádoby pod dveřmi a jejího stírání hadrem. Aby nedošlo k úrazu el. proudem!

Omlouvám se. Vadně doplněno, takže bylo provedeno opakováním odpovědi s "bezpečnostním" dodatkem.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]