Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobrý den všem.
Mám na vás dotaz. Měl jsem x belíku bílé barvy na náš velký byt, který rekonstrujeme. Barva došla a na návodu bylo napsáno, že mám udělat ještě druhou vrstvu. Byt je tedy potažen první vrstvou. Prázdné belíky mi má žena aktivně vyhodila a dneska jsem zjistil, že nevím co to bylo za výrobce. Co když teď koupím jinou bílou barvu. Bude dobře chytat jiný výrobce na tu první vrstvu barvy? Děkuji moc za odpověď.
Bude. A je vůbec druhá vrstva nutná? Jestli to vypadá pěkně, tak bych to nechal jak to je.
Jinak určitě víte, kde jste barvu kupoval, tak tam zajděte a až tam ten kbelík uvidíte, tak si vzpomenete, že to byl on.
Tu barvu jsem kupoval před pul rokem protože náš druhý byt prošel kompletní rekonstrukcí. Druhá je třeba...jsou místa po zaschnutí, která je třeba přetřít. Tedy tak jak se psalo od výrobce. Tedy, když budu původní barvu (první nátěr co je natřen ccca 7 dní) natírat jinou bílou barvou po celé své ploše, tak to opravdu bude znát? To nejsem moc nadšen
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.