Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílá barva

Od: karel44® odpovědí: 9 změna:

Ahoj, dobrý den všem.

Mám na vás dotaz. Měl jsem x belíku bílé barvy na náš velký byt, který rekonstrujeme. Barva došla a na návodu bylo napsáno, že mám udělat ještě druhou vrstvu. Byt je tedy potažen první vrstvou. Prázdné belíky mi má žena aktivně vyhodila a dneska jsem zjistil, že nevím co to bylo za výrobce. Co když teď koupím jinou bílou barvu. Bude dobře chytat jiný výrobce na tu první vrstvu barvy? Děkuji moc za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

4x

Bude. A je vůbec druhá vrstva nutná? Jestli to vypadá pěkně, tak bych to nechal jak to je.

Jinak určitě víte, kde jste barvu kupoval, tak tam zajděte a až tam ten kbelík uvidíte, tak si vzpomenete, že to byl on.

hodnocení

Tu barvu jsem kupoval před pul rokem protože náš druhý byt prošel kompletní rekonstrukcí. Druhá je třeba...jsou místa po zaschnutí, která je třeba přetřít. Tedy tak jak se psalo od výrobce. Tedy, když budu původní barvu (první nátěr co je natřen ccca 7 dní) natírat jinou bílou barvou po celé své ploše, tak to opravdu bude znát? To nejsem moc nadšen :)

hodnocení

áááá vaše odpověd BUDE je brána jako , že bude dobře držet :) Chápu to dobře :)

makk

Nebude to znát když to natřete jinou barvou. Jestli to jakž tak bílé je, tak druhá vrstva to překryje. Jen se snažte dodržet obdobný typ barvy (např. nedávat na omyvatelnou normální). Raději volte barvu s lepší kryvostí.

hodnocení

Děkuji Vám a pěkný den.

hodnocení

0x
Při nákupu nové barvy vemte sebou vzorek s první vrstvy a vyberte stejný odstín a lesk či mat.
Určitě najdete najdete na nářadí či krycí pásce, nebo něco kde je cákanec o nějaké ploše který by se dal porovnat se vzornikem prodejce.

jabraka*
hodnocení

0x

Větší prodejny barev mívají míchací linku.Tam se dá interierová barva namíchat přesně v odstínu,jaký si vynyslíme.Má to výhodu,že případné opravy se uskuteční přesně v barvě,jakou má podklad.Nemusíme tudíž doma uchovávat zásoby barev

JABRAKA

Pane Jabraka, vy si necháváte míchat bílou barvu v míchacím centru?

hodnocení

0x

Účtenka , faktura by se nenašla? V obchodi byste si u regálu nevzpomněl?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]