Nejste přihlášen/a.
Podepsali jsme žádost - smlouvu o sdruž. službách dodávky elektřiny BLIK koncem ledna tr. Zatím jsme nedostali od dodavatele Centropolu Energy žádné další sdělení ani smlouvu, jenže včera jsme dostali od společnosti e-on k podpisu smlouvu a obchodní podmínky na období od dubna tr. V informacích od Bliku píší,...jestliže nemáte Smlouvu o připojení k distribuční síti od Vašeho distributora, tato smlouva bude na základě těchto změn dodatečně zaslána distributorem Smlouvu podepište a 1 výtisk zašlete distributorovi. ... Původně jsme mysleli, že se jedná o smlouvu s Centropolem, ale teď jsem na rozpacích, jestli podpis s E.on není třeba ke zrušení odběru a vystavení smlouvy s novým dodavatelem. Nebudeme nakonec bez elektřiny?
Myslím si, že to co Vám teď přišlo od EONu je smlouva na 2 roky, kterou teď EON hromadně rozesílá zákazníkům. Pokud jste se upsali jinemu dodavateli, EON nepodepisujte. Jedná se o fixaci na 2 roky a nazvali to Trend 24. Slibují slevu až 10 %, ale i tak zůstavají nejdražší .
Já sám budu od EONu přecházet k jinému dodavateli.
Myslím si to samé, nepodepisujte. My máme nového dodavatele od října, odešli jsme od Eonu, neb je nejdražší...jsem na to zvědavá po vyúčtování, jak dopadneme...EON rozesílá nabídky, protože mu odešlo hodně lidí, tak se snaží zlevňovat...jen v našem okolí hodně lidí vypovědělo smlouvu. Spojte se s novým dodavatelem, a domluvte to. My to podepsali, a oni za nás vše vyřídili a nám přišlo jen vyučtování od Eonu. Jsme u BICORNU...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.