Nejste přihlášen/a.
Zdravím, pronajímáme byt a už několikrát nám volal někdo z jistých správcovských firem.
Máte s tím někdo zkušenosti? co jsou zač? nejsou to podvodníci? Zájímá mě vše.
Díky moc
1x
Já nevím, kdo Vám volá, ale správcovské firmy tu samozřejně fungují, a mnozí je využívají. Já osobně si spravuji byty sám, nepotřebuji jejich služby.
Realitka mi hledá zadarmo nájemníky, ale smlouvy si dělám sám.
doplněno 10.01.22 14:05:
Jugin, oslovím několik realitek, se kterými dlouhodě spolupracuji, zadám jim podmínky, oni se strarají o zákazníka. Na prohlídky chodím s nimi, někdy sami. Která dříve sežene, zavolá mi, probereme zájemce a já rozhodnu, zdali ano, či ne.
Realitka si vezm od zájemce provizi jednoho nájmu, já dostanu kontakty na nájemníka a pak to již řeším já.
0x
@runner2 a @MilanCukrar a nějakou realitku? která je spolehlivá? Mě jedna pani říkala, že realitka si bere provizi v podobě jednoho nájmu.. tak právě nevím. Přece něco se tý realitce musí zaplatit ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.