Nejste přihlášen/a.
Zdravím, pronajímáme byt a už několikrát nám volal někdo z jistých správcovských firem.
Máte s tím někdo zkušenosti? co jsou zač? nejsou to podvodníci? Zájímá mě vše.
Díky moc
Já nevím, kdo Vám volá, ale správcovské firmy tu samozřejně fungují, a mnozí je využívají. Já osobně si spravuji byty sám, nepotřebuji jejich služby.
Realitka mi hledá zadarmo nájemníky, ale smlouvy si dělám sám.
Jugin, oslovím několik realitek, se kterými dlouhodě spolupracuji, zadám jim podmínky, oni se strarají o zákazníka. Na prohlídky chodím s nimi, někdy sami. Která dříve sežene, zavolá mi, probereme zájemce a já rozhodnu, zdali ano, či ne.
Realitka si vezm od zájemce provizi jednoho nájmu, já dostanu kontakty na nájemníka a pak to již řeším já.
@runner2 a @MilanCukrar a nějakou realitku? která je spolehlivá? Mě jedna pani říkala, že realitka si bere provizi v podobě jednoho nájmu.. tak právě nevím. Přece něco se tý realitce musí zaplatit ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.