Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena za SDK

Od: staa* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,je možno informaci .Dělají nám SDK v podkroví .Jaká je cena za 1 m v podkroví včetně materiálu bez vaty.Né že bych jim nedal co chtějí ,ale chci se informovat jak se tak ceny pohybují.Máme 135 m2, a vatu už máme udělanou + 5 střešních oken.Děkuji.

Oni chtějí 580 za m2.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

z nabídky kterou jsem dostal - podkroví, šikminy, stropy 420, příčky 680, předstěny 570 vč. materiálu, bez DPH. Montáž vaty 25,- bez materiálu, bez DPH.

standam*

material: SDK, parozabrana, paska, CD, zaves atd. sprehledem do 150m2 a jeste zbyde na pivco:)

poťouchle se Standou poprvné nesouhlasím a jako malý kluk sděluji: "Stando 150Kč, ne metry". ;)

standam*

jj, vsimnul jsem si toho:), ale uz jsem to nedoplnil, rekl jsem, ze to bude jasne... .

Jinak me vychazi cena "mnohem" mensi nez 150,-/m2 s DPH v Kč:)

Ano Stando, lze cena ještě níže, ale pak mě někdo obviní z nízkých cen, páč si neumí vyjednat cenu OK.

standam*

pritom je to tak jednoduche. Na netu jsou min. dva vyhledavace kde lze zbozi porovnat a s touto cenou jit do prodejny.

pr. Korado VK 22 60/180

na netu cca 3400,-, v prodejne me rekl 5600,- , ze niz jit nemuze:) sel jsem jinam. Take dal cenu 5600,- rekl jsem tak bohuzel muzu mit za 3400,-. Prodejce se zamyslel a dal ho za 3300,- s DPH. Od te doby mam slevu na veskery sortiment a pokud je dobra nebo mirne vyssi, tak beru.

u CU 22x1 trubek(stejneho vyrobce) klidne rozdil 80,-/m

atd.

Jak jednoduche.

hodnocení

0x

Materiál kompletně stojí 150Kč za metr.

Oni chtějí..., tak jim nabídněte jen ...Kč. Kolik firem jste poptal?

Samozřejmě se může stát (a to se mnohokrát stalo), že seženete firmu třeba za 250Kč. Udělají to podle svých představ a Vám se to nebude líbit. Jejich odpověď bývá, "co by jste chtěli za 250Kč? Za rovný a hezký SDK by jste museli dát třeba ...Kč.

staa*
hodnocení

Vážím si Vašich odpovědí ale tato je teda nejasná.Tak klik si tak berou a nebo je to tajemství?

doplněno 17.03.10 17:29:

Jasně že to chceme mít hezké.

nevím jak to mám napsat, ale to je podle místa díly. jiná cena v Pardubicích, jiná v Rasoškách. jiná v přízemí, jiná v podkroví bez výtahu...

300-500Kč za metr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]