Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,
rád bych si vytvořil v pracovně příjemné šero, ideálně tmu a žaluzie, respketive klasické závěsy, nejsou příliš efektivní. Hlavně v letních měsících to prosvítá.
Přemýšlel jsem nad koupí zatemňovacích závěsů, konkrétně těchto - mkluzkoviny.cz/... nicméně nejsem si jistý, jestli opravdu fungují tak, jak je prezentováno. Prý se nejedná o opravdu neprůsvitné modely. Do těch se mi zase nechce jít, jelikož stojí i dvakrát tolik.
Pokud máte někdo s takovým typem závěsů osobní zkušenost, bude jen rád za vylíčení vašich zkušeností. Díky.
Míra zatemnění až 95 % u těch zavěsů. Takže nic moc. Kupte něco jiného např ve stavebninách folie.
Já asi nakonec půjdu do tohohle - bonprix.cz/... rovnou koupím i jeden kousek do obýváku. Recenze to má dobré a jak to tak vypadá, dělá to, co má.
Já bych šel do bytového textilu a galanterie a spíchnul si to sám. Kvalita lepší a rozměr přesně na míru. Cena lepší a pokud má člověk šicí stroj, tak je to velice jednoduchá práce na 2 hodiny a to nejsem švadlena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.