Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač na popel

Od: tm odpovědí: 5 změna:
Poradíte mi, jaký vybrat vysavač na popel a špínu ve sklepě (pavučiny, prach... )? Na horký popel asi vysavač neexistuje...? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Inspiraci hledejte zde: centrumvytapeni.cz/...

jok*
hodnocení

0x
Lidl shop ...mají jak na popel tak i průmyslové vysavače. Cena - výkon ...dobrá kvalita

jm
hodnocení

0x
Jeden vysavač popela měl krátkou hadici a výfuk vysavače směrem tak blbým, že jsem po zapnutí vyfoukl z krbu mrak prachu. První a poslední zkušenost s ním. Hned vráceno.
Mám roky rokoucí separátor popela. Je to plechový kýbl, má jednu jemnou síť z nerezu v místě pro vysavač. Dovnitř jsem ustřihl z nerezového síta o síle drátu asi 1 mm čtverec, filtry tak mám v podstatě dva. Díky plechovému vysavači nevadí ani teplý prach, který přes dva filtry projdou.
Žhavé uhlíky ale nikdy nevysávám.

hodnocení

0x

Na špínu rozhodně průmyslák. Vysavač na popel je dobrý akorát tak do obýváku ke krbu, když nechcete prášit.

andrea01*
hodnocení

0x
My máme karcher a maximální spokojenost. Měli jsme s lidlu, ale asi vadný kus. Hned po prvním vydávání shořel motor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]