Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jaké máte zkušenosti se zimní zahradou? Zajímá mě všechno, každý názor. Také kdo vám ji postavil, jak jste spokojení. Sami si ji stavět nebudeme a chceme jen sezónní. Máme dřevostavbu, tak by mě i zajímalo kotvení, jestli máte osobní zkušenost, bojím se zásahu do zdi. Na domě není žádná příprava, na terase 6 betonových patek. Děkuji
Nejsem žádný odborník, ale že zimní zahrada je tak trochu věda, to vím. Je to logické, vezměte si třeba skleník, vykoukne sluníčko a hned je v něm tropické vedro, jak se ochladí, je tam zima jako venku. Záleží, jestli ji chcete vytápět nebo jak, podle mě to chce odborníka.
Máme zimní zahradu cca 6x6 m z hliníkových profilů. Dřevěnou nám nikdo nechtěl postavit. Je sice zakotvená do zdí, ale jen "trochu". Šroub do zdi je vlastně jen jeden, možná dva. Zbytek je jen takové přiheftování.Stavěla to firma Urban, ale ta už neekxistuje.
Dobrý den, mohu poprosit, zda byste mi mohli zaslat nějaké podrobnější informace o té vaší zimní zahradě? Docela mě toto téma zajímá.
Jedná se mi o využití - zda je to sezonní, nebo celoroční?
Trojskla, dvojskla?
sklo na stropě, nebo palubky se zateplením a plechová střecha?
Podlahy? Dlažba, nebo vinyl?
Vytápění?
Prostě vše, co vás napadne o té vaší zahradě.
A nejlépe, moc vás prosím o nějaké fotografie. Ideál na emial: krata666@centrum.cz
Děkuji mnohokrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.