Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostřička pilových kotoučů

Od: richtr® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Obracím se na Vás s prosbou o radu. Chtěl bych si koupit ostřičku pilových kotoučů na cilkurálku 600mm na obyčejné šrankované kotouče.V nabídce nabízí jenom na kotouče s SK plátky. Máte někdo s broušením zkušenost. Poradte prosím jaký typ ostřičky bych si měl pořídit ,aby ostřil oba dva druhy kotoučů. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tvrdokov si nech brousit od někoho, kdo to dělá profesionálně.

kadylo
hodnocení

0x

Na chalupě používám SK kotouče do pr. 210 mm. Už je nedávám brousit, loni chtěl brusič 2,50 Kč/zub.

V Lidlu je občas mívají, tak vždy koupím několik nových. Vyjde to levněji a je to jednodušší.

asd1
hodnocení

0x

Je tam jen jiný kotouč.. Vzhledem k ceně bych vzal mnohem levnější brusku na malý kotouče a dobastlil upínání na velký kotouč..

riva
hodnocení

0x

Kotouče 600 mm na přípravu palivového dřeva používám. Mám nějakou ostřičku cca 4000,-Kč, kam se takový kotouč vejde. Vzhledem k nízké ceně čínských kotoučů s SD plátky stejně po několika sezónách koupím nový kotouč a mám radost, jak to pěkně řeže.

Broušením nedovedu ostří připravit tak, jak bylo od výrobce, takže to mám spíš jen na hraní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]