Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U střešních oken na bokách sadrokartonu jsou skvrny

Od: jirkajc® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,na špaletách střešních oknech,které jsou ze zeleného sádrokartonu se v koupelně kuli vlhkosti a tolísavé teploty vytvořily skvrny. Sadrokarton je natřen HETEM,po přemalování se za pár dní ukáže skvrna znova. Co se s tím dá dělat.Větrák při koupání je puštěný.Čím to přemalovat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zjistit příčinu a tu odstranit. Nejspíše tepelný most, špatně provedeny fólie atd.

hodnocení

2x

A jste si jistý, že kvůli vlhkosti? To spíš plísně. Máte problém a už víte diagnózu. Já si tím jistý nejsem

hodnocení

Je to v místě kde je ocelový prosby pant okenního okna. Že se bude rosit když je v místnosti zvýšená vlhkost je zcela jasné. Tepelná izolace je v pořádku po obvodě spalety. Jde o to jak ty nahnědlé skvrny přetřít a by znova nebyly na povrchu viditelný.

Minulý týden jsem na podobné fleky použil toto, Měl jsem bílou stěnu, ale stále prosvítal flek, tak jsem to tímto přetřel a hotovo. Je to bílé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]