Nejste přihlášen/a.
Budu rád, když mi poradíte, jestli je kam se obrátit (klidně i za peníze). Jsem vážně bezradný.
Díky.
5x
V panelaku jsem jeste pred 10lety bydlel, vkuse sbijecky nescetnych rekonstrukci, a i tak mi tam chodili klepat, i at si ztisim televizi, ktera byla polohlasne v pocitaci k praci.. takze tak... Ted jsem ve svem dome a i ve 3rano muzu rezat maflem a kazdemu je to fuk, jsou dostatecne daleko, aby neslyseli nic a ja neslysel je, svoboda je vonava.
1x
Pokud to majiteli nevadí, bude to oříšek, to vám nezávidím. Budete se muset naučit bydlet se špunty v uších.
Podat stížnost na obecní úřad.
Pokud dělá kravál v noci, volat policajty.
Ale obávám se, že úspěšný moc nebudete, v dnešní době jsou represivní metody natolik osekány, že kdejaký ksindl si dělá co chce a řeší se to až když to přeroste do průseru (požár, zranění...).
Družba s ukrajinskými pracanty, jak radí berger, je asi jedno z mála, co na tento typ lidí platí, ale to by se mohlo obrátit proti vám.
1x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.