Nejste přihlášen/a.
Reklamace!
Nejde to? - vyměnit... VYMĚNIT! ... V Y M Ě N I T!
Šmarjá - jak já bych už v takové situaci ŘVAL!
Já bych taky řvala. Problém možná nebude v oknech, ale v izolaci rámu a parapetu. Také mi táhlo z kuchyňského okna. A v zimě se ukázala celá pravda. Na kusu parapetu se dělala námraza. Byla dost silná, nepomohla ani deka, kterou jsem na parapet k oknu dávala. Přimrzala na parapet. Přijel chlap a parapet vysekal. Sice pravil, že je všecko dobře zaizolované, koukala jsem mu přes rameno, ale někde tam foukal pěnu a z okna už netáhne. To jsem zvědavá, co bude, až začnou mrazy.
Mezi oknem a rámem to bude určitě vpořádku, ale mezi zdí a rámem? Nesráží se tam pára? není tam vlhko?
To babkazov - to je fakt? To se mi nechce ani věřit, že by se našli matlalové, kteří nezapění okno v celém obvodu! To je vrchol fušerství.
Nezapomeňte pak dát vědět, všichni chytáme zkušenosti, v každém případě si myslím, že velmi zálěží na značce a typu oken, nejsou okna jako okna, jak je to i se vším. Já upřednostňuji okna Salamandr, jsem velmi spokojen. Synovi jsme montovali asi v roce 2003 Ho.o bílé, má problémy asi jako Vy. Sám dodavatel mi potvrdil, že ty od fy Ho.a jsou odfláknuté, asi před 3 lety od nich odešel,protože např. fa zvýšila kvantitu na úkor kvality a tloušťky plechu.
Pokud okny táhne, bude velmi pravděpodobně příčina v tom, že se křídlo prohnulo. Což je při kvalitě používaných plastů vceku očekávatelný jev. Jak již bylo psáno od ostatních rádců - reklamovat a trvat na výměně, nějaké seřízení západů to nevyřeší. Jako ideální doporučuji před podáním reklamace přezkoušet rovinnost rámů i křídel např. dlouhou vodováhou. Pokud shledáte prohnutí, tak s tím výrobce moc nenadělá, jedině vyměnit.
Já tedy nevím ...ale píšete- u dvou oken táhne - A u ostatních netáhne, Určitě bude chyba v montáži.
Okny nemůže táhnout . Já bych je reklamovala u vedení firmy.
doplněno 15.11.12 15:45:Vy jste zaplatili práci, která je evidentně nekvalitní- přeci nebudete dávát těsnění do nových oken ,kdo to kdy viděl.
Prostě se nebavte s technikem -volejte na vedení firmy a stěžujte si i na to co vám řekl. Velká škoda narazili jste na nějaké patlaly.
pokud jsou v záruce tak reklamovat technik by vám je měl seřídit vokno-plastova-okna.cz/...
Dobrý den, máme stejný problém. Také nám táhne u dvou oken a když jsme volali technika tak nám řekl, že to víc seřídit nejde a ani nám nevěřil, že nám vlaje záclona (prý jestli nevlaje kvůli zaplému topení). Zkoušela jsem to se zapalovačem a plamínek hezky vlaje Problém nemáme u parapetu, ale na opačné straně než je klika a řešení je v nedohlednu. Okna máme už 4 roky. Chjo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.